KAYSERİ SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

KAYSERİ SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

19-23 MART 2018 TEMEL EĞİTİM MODÜLÜ TAMAMLANDI

Kayseri Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanlığına bağlı Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birimi olarak 19-23 MART 2018 tarihlerinde Koordinatörü olduğumuz 11. Bölgeye  bağlı İlimiz,Niğde ve Nevşehir illerinden gelen 19 sağlık personeline:5 Doktor, 5 Paramedik,5 Hemşire,2 Att´ye  İlimiz Eğitimcilerinden; Dr. Fatma GÜNDOĞAN, Dr. Fatih KARAHAN, Hemş. Ayşe DAĞLI, Sağ.Mem. Nazif GÜMÜŞSOY,  İl Ambulans Servisinde görevli Prm. Bilal İNCEDAĞ, Prm. İslam KÖSEOĞLU, Prm. Zeynep BENLİ, Prm. Abdullah DENİZLİ, Prm. Mehmet Durdu YEDİKULE ve Niğde İli Eğitimcisi  Sağ.Mem. Deniz ÖZTÜRK tarafından ?Temel Eğitim Modülü? yapılmıştır.

Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birimi Eğitim salonunda yapılan eğitimde;  Haberleşme, Olay Yeri Yönetimi, Triyaj, Acil Olgu Yönetimi, Temel Yaşam Desteği Yetişkin, Çocuk, Bebek ve Hava Yolu Tıkanıklıkları, Solunum Yetmezliğinde Oksijen Kullanımı Uygulamaları, Şoklu Hastaya Yaklaşım,  Temel EKG ve Ritim Uygulamalarına Yaklaşım,  Periarrest Ritimlerin Yönetimi, Arrest Ritimlerin Yönetimi, Travmalı Hastaya Yaklaşım ve  konularında teorik ve uygulamaya yönelik eğitimler verilmiştir.

Eğitimin son gününde Teorik ve Uygulama sınavı yapılarak başarılı olan katılımcılara belgeleri verilerek ?Temel Eğitim Modülü? tamamlanmış ve zor şartlar altında sağlık hizmeti sunan sağlık personelini tebrik edilerek, bundan sonraki zorlu görevlerinde başarı dilekleri iletildi.

Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ahmet Ceylan ve Başkan Yrd. Dr. Deniz Güney ?Temel Eğitim Modülü? eğitimine katılan kursiyerlerimizi ve personelimizi ziyaret ettiler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı

Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri

Her 7 kişiden biri böbrek hastası

Robotik cerrahi ve yapay zeka ile diz ve kalça kireçlenmesi olan daha hızlı iyileşiyor

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi

Psikiyatriste gitmekten korkmayın

"Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada"

Sarıoğlan’da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Rahim ağzı kanseri önlenebilir

Vitamin deposu, turp

Epilepsi hastaları kışın uyku düzenine dikkat: Nöbeti tetikleyebilir

Kayseri Şehir Hastanesi'nde kent nüfusunun 2.5 katı hasta tedavi edildi

Artan grip vakalarına "maske" önerisi

Tulum peyniri şifa kaynağı

Uzmanlardan "hacamat" uyarısı:

ERÜ'de "Da Vinci" robotik cerrahi cihazı törenle açıldı