KAYSERİ PROTOKOLÜNÜN

KURBAN BAYRAMI MESAJLARI

/resimler/2016-9/9/1632361686873.jpg

KAYSERİ VALİSİ SÜLEYMAN KAMÇI:
"KURBAN BAYRAMININ KALPLERİN BİRBİRİNE YAKINLAŞMASINA VESİLE OLMASINI ÜMİT EDİYORUZ"
Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Vali Süleyman Kamçı, "Tüm İslam aleminde ve cennet yurdumuzda olduğu gibi güzel şehrimiz Kayseri´de de birlik ve beraberliğimizi, dostluk ve kardeşliğimizi karşılıklı sevgi ve saygı duygularıyla pekiştiren bir Kurban Bayramı´na daha ulaşmış bulunuyoruz" ifadesinde bulunduğu mesajını şu şekilde sürdürdü:
"Milletimizin mayası olan yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin yaşandığı bayramlar yoksulun, yetimin, düşkünün korunup kollandığı, kırgınlıkların yerini sevgi ve barışın aldığı, kin ve nefretin bertaraf edildiği ve dini vecibelerimizin yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığımız istisnai günlerdir.
Son zamanlarda ülkemizde, çevre ülkelerde ve dünyanın dört bir yanında yaşanan terör olaylarının, akan kan ve gözyaşının durması için yüreklerimizde beslediğimiz umutların bu mübarek günler hatırına gerçeğe dönüşmesi en büyük dua ve temennimizdir.
Bayram yakınlıktır, yakınlaşmadır. İdrak etmekte olduğumuz Kurban Bayramı´nın bütün insanlığın kalplerinin birbirine yakınlaşmasına vesile olması yegane ümidimizdir.
Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli halkımızın, aziz milletimizin ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı´nı kutluyor, bayramın herkese sağlık, huzur, sevgi ve esenlik getirmesini niyaz ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.?

/resimler/2016-9/9/1639487164002.jpg

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BAŞKANI MUSTAFA ÇELİK:
"KURBAN İBADET BAYRAM KARDEŞLİKTİR"
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajında birlik beraberlik vurgusu yapan Başkan Mustafa Çelik, 15 Temmuz sonrası zirveye ulaşan birlik beraberlik ruhunun sürmesi temennisinde bulundu.
Büyükşehir Belediye Başkan Mustafa Çelik, Kurbanın ibadet, bayramın kardeşlik olduğunu ifade ederek, bu vatanda yaşayan herkesin sevinçlerinin de acılarının da ortak olduğunu söyledi. Kurban Bayramının bu milletin en önemli ortak değerlerinden birisi olduğunu ifade eden Başkan Çelik, "Ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor. 15 Temmuz gibi tarihimizde emsali görülmemiş bir hainlikle karşı karşıya kaldık. Bir taraftan FETÖ denen hain terör örgütüyle, diğer taraftan da DAİŞ, PKK, PYD/YPG terör örgütleriyle sınırlarımız içinde ve sınır ötesinde mücadele ediyoruz. Bu mücadelelerde şehitler veriyoruz ve büyük acılar yaşıyoruz. İşte böyle bir ortamda Kurban Bayramını idrak edeceğiz. Kurban ibadet bayram kardeşliktir. Kurban Bayramının 15 Temmuz sonrasında en üst düzeyde yakaladığımız birlik beraberliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirmesini diliyorum." dedi.
"SEVİNÇLERİMİZ DE ACILARIMIZ DA ORTAK"
Kurban Bayramı mesajında vatanın ve milletin düşmanlarına karşı mücadele veren herkese güç, kuvvet temennisinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, "Bu vatanda sevinçlerimiz de acılarımız da ortak. Ülkemizin neresinde bir acı yaşanıyorsa hep birlikte üzülüyor, ağlıyoruz. Ülkemizin neresinde bir sevinç yaşanıyorsa hep birlikte kutluyoruz. Kurban Bayramı da ortak sevinç kaynaklarımızdan ve memleketin her köşesinde idrak ettiğimiz ortak değerlerimizden birisi. Bu vatanda yaşayan insanlar belki aralarında birkaç tane ayrılık nedeni bulabilirler. Ancak bir ve beraber olmak için binlerce nedenimiz, binlerce ortak paydamız var. Allah birliğimizi, beraberliğimizi ve huzurumuzu bozmasın. Allah bu ülke ve bu millet için düşmanlık besleyenlere imkan vermesin. Allah bu vatanın düşmanları ile mücadele eden herkese güç kuvvet versin. Bu düşüncelerle tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramını tebrik ediyor, aileleriyle birlikte sağlık sıhhat içinde nice bayramlara erişmelerini temenni ediyorum." diye konuştu.

/resimler/2016-9/9/1633417625681.jpg

KAYSERİ TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI MAHMUT HİÇYILMAZ:
?DİNİ VE MİLLİ BAYRAMLAR KARDEŞLİK DUYGULARINI, BİRLİK VE BERABERLİĞİ, DAYANIŞMAYI PEKİŞTİRİR."
Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Mesajında, bayramın ve bayramdan sonra gelecek günlerin insanlık için hayırlar ve bereketler getirmesini temenni eden Hiçyılmaz, ?Dini ve milli bayramlar kardeşlik duygularını, birlik ve beraberliği, dayanışmayı pekiştirir." dedi.
Hiçyılmaz, "İçerisinde pek çok güzellikleri ve nice hikmetleri barındıran Kurban Bayramına bir kez daha kavuşmanın mutluluk ve heyecanını yaşamaktayız. Bayramlar, giderek yitirdiğimiz sevgi, kardeşlik, paylaşma ve dayanışma gibi insani değerlerimizi yeniden kazanmamıza, toplumda barış ve huzur ortamının yaygınlaşmasına vesile olan günlerdir.? diye konuştu.
Son aylarda yaşanan olayların bir ve beraber olmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koyduğunu belirten Hiçyılmaz, ?15 Temmuz darbe girişiminin bertaraf edilmesinin ardından FETÖ başta olmak üzere PKK ve diğerterör örgütleriyle mücadele kararlılıklasürdürülmektedir. Gerek yurt içinde gerekse de yurt dışında yürütülen bu mücadele önemlidir.Millet olarak; birlik ve beraberliğimizi dünden daha fazla korumak, bu mücadele sürecinde devletimizin yanında yer almak üzerimize düşen görevdir.? şeklinde konuştu.
Hiçyılmaz, mesajını şöyle sürdürdü:
?Yaşadığımız bu önemli günlerde, Kurban bayramının milletimize, İslam âlemine, huzur ve hoşgörüye her zamankinden daha çok ihtiyacı olan bütün insanlığa mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum.Bu vesile ile 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı kahramanca mücadele eden ve milli iradeye sahip çıkan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize de hayırlı ömürler diliyorum. Ülkemizin geleceğe dair tüm hedeflerinin gerçekleşmesi dileklerimle, tüm üyelerimizin ve Kayseri halkının bayramını kutluyorum.?

/resimler/2016-9/9/1633598407230.jpg

KAYSERİ OSB YÖNETİM KURULU BAŞKANI TAHİR NURSAÇAN:
"BAYRAMLAR, KARDEŞLİK, BİRLİK VE BERABERLİĞİN EN ÜST SEVİYEDE YAŞANDIĞI MÜSTESNA GÜNLERDİR"
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Mesajında, "Kardeşlik duygularının had safhaya ulaştığı, küskünlerin barıştığı, sevgi ve merhametin her anlamda kalplere yerleştiği, komşu, akraba ve dostların ziyaret edildiği, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahiplerinin sevindirildiği gün olan Kurban Bayramı´na bizleri ulaştırdığı için Yüce Allah´a hamd olsun" ifadesinde bulunan Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, mesajını şu şekilde sürdürdü:
"Bayramlar, kardeşlik, birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı müstesna günlerdir.
Yetimlerin, öksüzlerin, gariplerin, güçsüzlerin, darda kalmışların güldüğü, komşuluk ve akrabalık ilişkilerinin sıklaştığı bayramlarda millet bağımız sağlamlaşır, kenetlenir.
Elbette milletimizin arasına nifak sokulmaya, kardeşliğimize çomak sokulmaya çalışıldığı zamanlar da oldu.
Ama hamdolsun ki aziz milletimiz, her türlü badireyi, her türlü zorluğu aşmayı başardı.
Bu duygu ve düşüncelerle, terör ve 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı kahramanca mücadele eden ve milli iradeye sahip çıkan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ederken;
Kurban Bayramı´nın Tüm İslam Alemi´ne, ülkemize, milletimize ve şehrimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Mevla´dan niyaz ederken sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde bir bayram geçirmenizi temenni ederim."

/resimler/2016-9/9/1635124658627.jpg

KAYSO BAŞKANI MUSTAFA BOYDAK:
Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Kurban Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınlayarak, tüm sanayicilerin ve İslam âleminin Kurban Bayramını kutladı.
Bayramlarda yardımlaşma ve dayanışma arzularının tazelendiğini dile getiren Başkan Boydak, ?Bayramlar dayanışma ve paylaşma içerisine girdiğimiz, birlik ve beraberlik içerinde olduğumuz en anlamlı günlerdir. Bu günler, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli fırsatlardır? dedi.
Kurban Bayramı´nın başta ülkemiz olmak üzere, tüm insanlığa ve İslam âlemine sağlık, huzur ve barış getirmesi temennisinde bulunan Başkan Boydak, tüm Kayserililerin ve sanayicilerin Kurban Bayramını kutlayarak, aileleri ile birlikte kazasız belasız bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı