KAYSERİ POLİS MESLEK YÜKSEK OKULU

KAYSERİ POLİS MESLEK YÜKSEK OKULU

14. EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA ?MERHABA? DEDİ

   Kayseri Polis Meslek Yüksek Okulunda 14. Eğitim-Öğretim yılına törenle ?Merhaba ? denildi? Törende yarının polislerine hitap eden Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Metin Tanrıver ?Ey benim gafil meslektaşım. Terör örgütüne siyasi destek verirken hiç mi vicdanın sızlamadı. Hiç mi vicdan azabı çekmedin? sözleri ile Paralel Yapı´ya destek veren emniyet mensuplarına seslenerek sert dille eleştirdi?
Polis Meslek Yüksek Okulunda gerçekleştirilen açılış törenine Polis Akademisi Güvenlik Enstitüsü Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Hüseyin Aslan , Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Metin Tanrıverdi, çok sayıda Polis Meslek Okul öğrencisi ve polis katıldı.
   Yeni eğitim yılına merhaba denildiği ilk günde polis okulu öğrencilerine seslenen Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Metin Tanrıver ?Aileleri tarafından Vatanına ve Milletine hizmet amacıyla yetiştirilmek üzere, bizlere emanet edilen öğrencilerimizi eğitmek, vatana, millete ve teşkilata faydalı birer nefer olarak yetiştirmek bizlerin görevidir. Onları, vatan ve milletin çıkarlarını kendi çıkarlarından üstün tutan birer polis olarak yetiştireceğiz. Onlarla okulda geçireceğimiz her dakikanın, her saniyenin mutlaka bir anlamı olmalıdır. Zaman boşa geçirilecek zaman değildir? ifadesini kullandı?
Tanrıver sözlerinin devamında ?Hayatınızın her safhasında, polisin asli görevlerinden olan; yoksula, garibana, düşküne, yardıma muhtaca, alillere yardımı, kendinize birer borç bilin. Dürüst olun, kimsenin hakkını kimseye yedirmeyin. Hakkınızı da, haddinizi de bilin? tavsiyesinde bulundu?
Tanrıver konuşmasında Paralel Yapıya destek veren meslektaşarında seslenerek ?Ey benim gafil meslektaşım. Terör örgütüne siyasi destek verirken hiç mi vicdanın sızlamadı. Hiç mi vicdan azabı çekmedin. Beraber mesai yaptığın, birlikte vatan koruması görevinde bulunduğun arkadaşın, verdiğin bu destekle şımarttığın, bu terör grubu tarafından şehit edilirken, son anında şehadet getirirken hiç mi yüreğin kanamıyor. Arkadaşın toprağa giderken sen ailenle gezmeye, dolaşmaya ve bu teşkilatın ekmeğini yemeğe sıkılmıyor musun? ? diye konuştu?
HABER : C.USTEN

 



Çölyaklılara 7 yılda 6 bin 134 çölyak paketi dağıttı

“Milli takıma en fazla sporcu gönderen kulübüz”

Kayseri Model Fabrika genç mühendislere eğitim verecek

Başkan Büyükkılıç; kuraya hak kazananların tamamına arılı kovan verdi

KAYMEK'in "tatil şenliği" rüzgarı Pınarbaşı'nda devam etti

Talas Meclisinde 18 madde görüşüldü

Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler