KAYSERİ POLİS MESLEK EĞİTİM MERKEZİ

KAYSERİ POLİS MESLEK EĞİTİM MERKEZİ

22. DÖNEM MEZUNLARINI TÖRENLE UĞURLADI

Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi´nde eğitimlerini tamamlayan 22. Dönem mezunu 308 polis törenle görev yerlerine uğurlandı. Mezuniyet töreninde konuşan Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Metin Tanrıver, Türk milletinin refah ve mutluluğu için gece gündüz çalışmaları gerektiğini  kaydederek ?Dürüst olun, kimsenin hakkını yedirmeyin. Hakkınızı da haddinizi de bilin? ifadesini kullandı.

Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi´nde eğitimlerini tamamlayan 22. Dönem mezunu 308 polis törenle  görev yerlerine  uğurlandı?

Emniyet  Teşkilatı´nın  yılmaz  neferleri  308 yeni polis memuru  için ?Polis Meslek Eğitim Merkezi´nde  gerçekleştirilen mezuniyet  törende konuşan Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi  Müdürü Metin Tanrıver, mezun olan polislerin zor bir yola girdiklerini, Türk milletinin refah ve mutluluğu için gece gündüz çalışmaları gerektiğini  vurguladı?

Sözlerinin  devamında  yeni mezun  polis memurlarının Polis Meslek Eğitim Merkezi´nde  iyi bir eğitim aldıklarının altını çizen Merkez Müdürü  Tanrıver  genç meslektaşlarına  "Dürüst olun, kimsenin hakkını yedirmeyin. Hakkınızı da haddinizi de bilin. Amirlerinize, üstlerinize meslektaşlarınıza, ailenize ve halkımıza saygılı olun? tavsiyelerinde  bulunmayı da ihmal etmedi?

Mezuniyet  törenin  sonunda Merkez Müdürü  Tanrıver  tarafından  dönem birincisi Raşit Keten, dönem ikincisi Ömer Faruk Biçer ve dönem üçüncüsü Özgün Karnağ´a plaket  takdim edilirken;  dönem birincisi Keten, yaş kütüğüne plaket çakarak  mezuniyet geleneğini  bozmadı?

308 yeni mezun polis memurunun yemin etmesi ile  tören noktalanırken,  genç polislerin gözlerinde arkadaşlarından  ayrılmanın hüznü ve mezun olmanın  coşku sevinci okunuyordu.

Öte yandan mezuniyet  törenine  iştirak eden yeni mezun polislerin yakınları da en az evlatları kadar coşkuluydu?



Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı