KAYSERİ MHP´DEN İSTANBUL ÇIKARMASI

KAYSERİ MHP´DEN İSTANBUL ÇIKARMASI

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Serkan Tok Gazetecilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Tok,?  İl Teşkilatımız olarak sandığa gitmeyen arkadaşlarımızı sandığa götürmek, kırgın arkadaşlarımız varsa gönüllerini almak amacıyla 10 Haziran itibariyle tekrarlanacak İstanbul Seçimleri için seferberlik halinde gideceğiz? dedi.

MHP İl Başkanı Serkan Tok tarafından düzenlenen iftar yemeğine gazeteciler cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve gazeteciler iştirak etti.

iftar yemeğinde bir  konuşma yapan MHP il başkanı Serkan  Tok , Milliyetçi Hareket Partisi olarak 2 seçimi de gazetecilerle beraber atlattıklarını ve tarafsızlıkları için kendilerine teşekkür ettiğini söyleyerek  İl Teşkilatımız olarak 10 Haziran itibariyle tekrarlanacak İstanbul Seçimleri için seferberlik halinde olacağız diyerek şöyle konuştu.

Biliyorsunuz partimiz iki önemli seçimi geride bıraktı. Bunların birincisi 24 Haziran seçimleriydi, bu seçimlerde 190 bin oy alarak iki milletvekilini Kayseri´ye armağan etti. Milletvekillerimizin bugün hala Kayseri´mizin sorunlarıyla partimizle, diğer kişi kurum herkesle beraber herkes için mücadele ettiğini sizlerde bizler gibi görüyorsunuz. Yine ikinci seçimlerimiz olan 31 Mart Yerel seçimlerinde partimiz üzerine düşen görevi yerine getirerek 4 Belediye Başkanıyla ittifakın MHP tarafıyla üzerine düşen görevi yerine getirmiştir. Bu teşkilat yapısı içerisinde bizimle beraber yürüyen İl Başkanlığının tüm yöneticilerine, ilçe başkanlıklarımıza, AK Partinin tüm kadrolarına huzurunuzda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Çünkü bu bir emek birlikteliği, alın teri birlikteliğiydi. Cumhur İttifakı içerisinde Milliyetçi Hareket Partisinin başarılı olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Sandığa gitmeyen arkadaşlarımızı sandığa götürmek, kırgın arkadaşlarımız varsa gönüllerini almak amacıyla 10 Haziran itibariyle de Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı olarak tekrarlanacak İstanbul Seçimleri için gidecek. İnşallah orada da üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. 23 Haziran´da da görevimizi yerine getirmenin huzuru ile rabbimizin izni ile şehrimize döneceğiz.? Şeklinde konuştu.

İl başkanı Tok ayrıca gazetecilerin sorularını da cevaplandırarak "Tabi şimdi İstanbul seçimleri, 31 Mart´ın yerel noktasıyla kalmış bir seçim değil. İstanbul üzerinde farklı planları olanların bugün görüldüğü bir konumdayız. Biz onları yorumlamayı il teşkilatı olarak değil de genel merkezimizin nezdinde değerlendirilmesini daha uygun buluyoruz. Fakat bu konuyla ilgili bize ulaşan talimatları da günü ve zamanı gelince sizlerle paylaşacağımıza emin olabilirsiniz. Bir İl Başkanı olarak, bu türlü sıkıntıların içerisinde hiçbir zaman Milliyetçi, Ülkücü Hareketin hiçbir evladı yer almayacaktır. Bu bize genel başkanımızın kesin talimatıdır. Bunun örneği, biliyorsunuz 2013 Mayıs ayında gerçekleştirilen gezi parkı eylemleridir. Bu eylemlerde biliyorsunuz insanlar bir ağacı bahane ederek kaldırım taşlarını söktüler ve o taşlarla polis otolarına saldırdılar. Devlete karşı bir harekatın ilk örneğini biz 2013 Mayıs ayında provokasyonun nerelere getirildiğini gören bir teşkilatız. Seçimlerden önce ya da sonra bir provokasyon olacağını bizler de düşünüyoruz. Fakat şundan da eminiz Türk Devleti çok büyüktür. Devletimizin yanında yer alacağız ve bu tür provokasyonlarda hiçbir şekilde yer almayacağız" dedi.



Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu