KAYSERİ KALESİ 8 YIL SONRA YENİDEN AÇILDI

KAYSERİ KALESİ  8 YIL SONRA YENİDEN AÇILDI

Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Kayseri Kalesi´ni kültür ve sanatın merkezi haline getirerek yeniden hizmete açtı?

Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Kayseri Kalesi´ni kültür ve sanatın merkezi haline getirerek yeniden hizmete açtı? Yaklaşık 8 yıl devam eden restorasyon ve inşaat çalışmalarının tamamlanması ile ilimiz sakinlerinin beğenisine sunulan tarihi Kayseri Kalesi´nin açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ?Bu önemli değerimiz artık şehrimize müze ve kültür sanat merkezi olarak hizmet verecek? değerlendirmesinde bulundu?

Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Kayseri Kalesi´ni kültür ve sanatın merkezi haline getirerek yeniden hizmete açtı? Yaklaşık 8 yıl devam eden restorasyon ve inşaat çalışmalarının tamamlanması ile ilimiz sakinlerinin beğenisine sunulan tarihi Kayseri Kalesi´nin açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç şiirlerle süslediği konuşmasında kültür merkezi olarak hizmet verecek kalenin yeni hali ile ilgili bilgiler verip Bu önemli değerimiz  artık şehrimize müze ve kültür sanat merkezi olarak hizmet verecek? müjdesini verdi?

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız resmi açılışı Ekim ayında ilimizi ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirileceği bilgisini paylaşıp, tarihi yapıların kültür değeri olarak ilimiz için önemine dikkat çekti?

Kayseri eski Büyükşehir Belediye Başkanlarından Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Prof.Dr. Şükrü Karatepe Kayseri Kalesi´nin tarihi süreçteki fonksiyonları ile ilgili bilgiler verip Kayseri Kalesi´nin şehrin kalbi olduğunu vurgulayarak, daha uzun yıllar ilimiz insanına hizmet vereceğini vurguladı...

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Kayseri Kalesi´nin kültür merkezi olarak hizmet vermesi gerektiği fikrini ilk oraya atarak hayata geçirmek için ilk adımı atan Mehmet Özhaseki´de Kayseri Kalesi´nin bir askeri üst olduğunu hatırlatıp; kelenin şehir insanına nasıl hizmet verdiğine dair hatırlarını paylaştı? 



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"