KAYSERİ KADIN PLATFORMU ÜYELERİ BAŞKAN ÇELİK´İ ZİYARET ETTİ

KAYSERİ KADIN PLATFORMU ÜYELERİ BAŞKAN ÇELİK´İ ZİYARET ETTİ

"HEPİMİZİN AMACI HUZURUMUZUN ARTMASI"

Kayseri Kadın Platformu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ziyaret etti. Kadın Platformuna çalışmalarında destek vereceklerini belirten Başkan Çelik, "Sizin de bizim de gayretimiz şehirde yaşayan insanların daha huzurlu ve daha mutlu olması" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcilerinden oluşan Kayseri Kadın Platformu üyeleriyle Başkanlık Toplantı Salonu´nda görüştü. Kadın Platformu Başkanı Adile Özdoğan ailelerin deformasyonunu önlemek için eğitim faaliyetlerine ağırlık vermek, kadınların ekonomiye katkıda bulunmasını sağlamak ve sivil toplum kuruluşları arasındaki birlik beraberliği güçlendirmek için çalışmalar yapmak istediklerini söyledi. Özdoğan bu çalışmalarda Başkan Çelik´ten maddi ve manevi destek beklediklerini dile getirdi.
Başkan Mustafa Çelik de yapılacak çalışmalara ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtti. Kadınların böyle bir platformda bir araya gelmesinin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Başkan Çelik, "Hepinizin ailesi ve işi var. Bunlardan zaman ayırıp sosyal maksatlı işlere zaman harcamanız ve maddi imkanlarınızı seferber etmenizi memnuniyetle karşılıyorum. Sizin de bizim de gayretimiz bu şehirde yaşayan insanları daha huzurlu kılmak ve daha mutlu etmek. Böyle bir platformda bir araya geldiğinizden dolayı teşekkür ederim. Bizim açımızdan da fiziki işlerden çok insana yatırım önemli. Sizin de belirttiğiniz gibi toplumun içine sinmeyen olaylar yaşanıyor. Bunun için insanımızın yetiştirilmesi lazım. Bu anlamda KAYMEK´lerin yaptığı çalışmalar takdir ediliyor; ama yetmiyor. Biz bunların sayısını hızla artıralım istiyoruz. Yeni açacağımız kurs merkezleri ve kadın gelişim merkezleri ile daha geniş kitlelere ulaşacağız. Kadınlarla ilgili pek çok projeyi hayata geçireceğiz" dedi.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor