KAYSERİ İKİ YİĞİDİNİ DAHA

KAYSERİ İKİ YİĞİDİNİ DAHA

DUALARLA HAKK´A UĞURLADI?

Türk Silahlı Kuvvetleri´nin Suriye´nin kuzeyindeki Afrin bölgesinde başlattığı ?Zeytin Dalı Harekatı´nın 4´üncü gününde şehit düşen ve naşına  iki ay sonra ulaşılabilen  25 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı ile Batman İl Jandarma Komutanlığınca  Hasankeyf ilçesi Kelekçi köyü kırsalında terör örgütü PKK´ya yönelik yürütülen operasyon sırasında, ormanlık alana gizlenen teröristlerin açtığı ateş sonrası şehadete eren 43 yaşındaki  Jandarma Uzman Çavuş Bülent Doğan dualarla  son yolculuklarına uğurlandılar?  Çifte şehidin cenazesine Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri  Milletvekili Mehmet ÖZHASEKİ ve  Genel Kurmay  Başkanı  Orgeneral  Hulusi Akar paşada iştirak ederek  şehit ailelerinin  acısına ortak oldular?

Kayseri 1. Komando Tugayı´ndan silah arkadaşlarıyla birlikte Afrin´e giden ve Zeytin Dalı Harekatı´nda şehit olan Mehmet Muratdağ´ın  naşı önceki akşam askeri uçakla Hatay´dan  ilimize getirildi? Erkilet havaalanında ailesi ve yakınları ile askeri yetkililer tarafından karşılanan ve Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyyid Burhaneddin binası morguna kaldırılan  Şehit Piyade Uzman Çavuş Muratdağı´nın cenazesi  son kez baba ocağına getirilerek helallik alındı? Acılı şehit eşi Birgül Muratdağı  eşinin parkası ile cenazesini  karşılayıp yakınlarını  ağlamayın diye  uyardı? Şehit  Uzman Çavusşun naşı baba evinden  ikindi namazı  öncesi  Kalemkırdı Camisi´ne getirildi? Kalemkırdı Camisi´ne getirilen tabut musallaya konduktan sonra şehidin annesi, eşi ve şehit ile aynı adı taşıyan dedesi Mehmet Muratdağı sırayla tabutu okşayıp fotoğrafını öptü.

    Batman İl Jandarma Komutanlığı tarafından Hasankeyf ilçesi Kelekçi köyü kırsalında terör örgütü PKK´ya yönelik yürütülen operasyon sırasında, ormanlık alana gizlenen teröristlerin  güvenlik güçlerine ateş açması sonucu şehadete eren  43 yaşındaki  Jandarma Uzman Çavuş Bülent Doğan´ın naşı ise  Batman İl Jandarma Komutanlığında gerçekleştirilen  tören sonrası  yine askeri uçakla ilimize getirildi?  Evli ve 1 çocuk babası olan şehit Doğan´ın naaşı Kılıçaslan Mahallesi Uğur sokaktaki  baba evinde helallik  alınmasının ardından  cenaze namazının  kılınacağı Kalemkırdı  Camii´ne nakledildi? Batman´da şehit olan 21 yıllık asker Jandarma Kıdemli Uzman Çavuş Bülent Doğan´ın (43) annesi Zeynep, eşi Ebru, ortaokul öğrencisi kızı 15 yaşındaki  Zeynep Sude  tabuta kapanarak gözyaşı döktü

Kalemkırdı Camisi´nde ikindi namazı  kılınan çifte şehidin  cenaze namazına Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kuvvet Komutanları, Vali Süleyman Kamçı,  Enerji eski Bakan ve Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Ak Parti   Kayseri Milletvekilli İsmail Tamer, CHP Kayseri Melletvekili Çetin Arık, Garnizon  ve 2. Hava Bakım Merkezi Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, 12. Hava Ana Ulaştırma Üs Komutanı Hv. Plt. Tuğgeneral Selçuk Aygün, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, protokol mensupları, iki şehidin yakınları ve çok sayıda ilimiz sakini  iştirak  etti?

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, şehit ailelerine başsağlığı dileğinde bulundu. Çifte şehidin naaşları cenaze namazının ardından Garnizon Şehitliği´ne nakledildi ve dualarla ebediyete uğurlandılar?

Bakan Özhaseki ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral  Akar´da şehitliğe kadar cenazeler eşlik edip, şehitlerin  definleri sırasında mezarlarına  toprak  atarak vatan savunması uğruna hayatlarını ortaya koyan  kahramanlarımıza  son görevlerini  yerine  getirdiler?

HABER : C.ÜSTEN



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da