KAYSERİ HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL

KAYSERİ HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekilleri İsmail Özdemir ve Baki Ersoy parti il binasında gerçekleştirdikleri basın toplantısında geride kalan bir yılın değerlendirmesini yaptılar?

Vekil Özdemir Kayserililerin beklentilerini gündeme taşıdıklarının altını çizerken, Ersoy ise "Sevdamız Kayseri" sözünün patentini aldığını duyurarak ?Biz bu sloganı samimi bir şekilde kullanıyoruz? ifadesini kullandı.

27. dönem Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri milletvekilleri İsmail Özdemir ve Baki Ersoy MHP il binasında tertiplenen basın toplantısında 2018-2019 arasında yasama faaliyetleri kapsamında yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verip, geride kalan bir yılın değerlendirmesini yaptılar? Toplantıda İl Başkanı Serkan Tok ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile partililerde hazır bulundu?

İl olarak söz alan Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri´nin problemlerini gündeme taşımak için birçok platformda çözüm aradıklarının altını çizerek "Canla başla çalışıyoruz. Başarıya ulaşmak için emeğimizi esirgemiyoruz. Başarıdan kastımız ise Kayseri´yi bir yere getirmektir? şeklinde konuştu?

Sözlerinin devamında Kayseri´yi sevdiklerini ve bu yüzden çok çalıştıklarını vurgulayan Vekil Ersoy, "Biz, ´Sevdamız Kayseri" derken boşa konuşmuyoruz. ´Sevdamız Kayseri´ sözünün patentini aldık. Bu söz Mustafa Baki Ersoy´un adına alınmıştır ancak bu MHP teşkilatına ait bir sözdür, bunun da böyle bilinmesini isterim. Kimse kullanmasın demiyoruz, herkes kullansın ama bu bizim sloganımızdır. Biz bu sloganı samimi bir şekilde kullanıyoruz." ifadesini kullandı?

Milletvekili İsmail Özdemir´ de milleti temsil etmek için çok çalıştıklarını vurgulayarak, mecliste pek çok konuyu gündeme getirdiklerini, 18 soru önergesi verdiklerini, Kayserililerin beklentilerini gündeme taşıdıklarını kaydetti.

Kayseri´yi mecliste en çok gündeme taşıyan partinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu kaydeden Vekil Özdemir, 17 ülke ziyareti gerçekleştirerek sanayi ve turizm alanında görüşme yaptıklarını da sözlerine ekledi?

Toplantı soru cevap bölümünün ardından noktalanırken, Mhpli vekiller aynı şevk ve heyecanla çalışmaya devam edeceklerini vurgulamayı da ihmal etmediler?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı