KAYSERİ GAZETECİLER CEMİYETİ´NDEN ?MEDYA´DA İSLAMOFOBİ? SEMİNERİ

KAYSERİ GAZETECİLER CEMİYETİ´NDEN ?MEDYA´DA İSLAMOFOBİ? SEMİNERİ

Çalış ?Bu birliktelik diğer çalışmalarla da artarak devam edecektir.?

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti ile Erciyes Üniversitesi Medya ve Dini Araştırmaları Uyguluma, Araştırma Merkezi´nin ortaklaşa tertiplediği ?Özel Dini Günlerde Yayıncılık- Habercilik ve Medya ? İslamofobi Semineri´nde konuşan Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ?Bu birliktelik diğer çalışmalarla da artarak devam edecektir.? Değerlendirmesinde bulundu?

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti ile Erciyes Üniversitesi Medya ve Dini Araştırmaları Uyguluma, Araştırma Merkezi´nin ortaklaşa tertiplediği ve Gazeteciler Cemiyeti hizmet binasıdna gerçekleştirilen ?Özel Dini Günlerde Yayıncılık- Habercilik ve Medya ? İslamofobi Semineri´ne Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Gazeteciler Cemiyeti başkanı Veli Altınkaya,Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyeleri ve gazeteciler katıldı.

Seminerde açılış konuşmasını yapan Gazeteciler Cemiyeti başkanı Veli Altınkaya, Erciyes Üniversitesiyle bu zamana kadar hep iyi ilişkilerinin olduğunu bundan sonra da bu ilişkilerinin artarak devam edeceğini söyleyerek şunları kaydetti. ? Üniversitemiz bünyesindeki İletişim Fakültemizle kardeşiz. Sonuçta onlar bizim mesleğimize çalışan yetiştiriyorlar. İletişim Fakültesinin kuruluşundan bu yana yaklaşık 15 yıl geçti ve hep iyi ilişkiler içerisindeyiz. İletişim Fakültesiyle bundan sonra ki süreçte Kayseri Basın Tarihine yönelik çalışmalar yapmak istiyoruz.?

Yoğun programına rağmen seminerin açılışına iştirak eden Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış´da? Üniversitemiz 41 yıllık geçmişi olan köklü bir kuruluştur. Dolayısıyla sorumluluğu da çok büyük olan bir üniversite. Sorumluluğu büyük derken tabii STK´lar, Sanayi Odası, Ticaret Odası ve basınımızla vs. beraber bu işi başarmalıyız. Bugüne gelecek olursak İletişim Fakültemizle, Gazeteciler Cemiyeti imzaladığı protokollerden bir tanesi bu aslında. Bu birliktelik diğer çalışmalarla da artarak devam edecektir. ?ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından yapılan seminerde, Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyeleri Metin Eken ve Mustafa Temel ? Özel Dini Günlerde Yayıncılık- Habercilik ve Medyaİslamofobi ? konularında gazetecilere bilgiler paylaştılar?

Seminerin sonunda ise katılımcı basın mensuplarına sertifikaları takdim edilerek etkinlik noktalandı?

HABER: ÖZGÜR AYDOĞDU



2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı