KAYSERİ GAZETECİLER CEMİYETİ´NDEN 15 TEMMUZ SERGİSİ

KAYSERİ GAZETECİLER CEMİYETİ´NDEN 15 TEMMUZ SERGİSİ

BÜYÜKKILIÇ: ?15 TEMMUZ SÜRECİNDE DE BASIN KURULUŞLARIMIZ EN BÜYÜK DUYARLILIĞI GÖSTERDİLER?

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti tarafından hazırlanan ?Kayseri Basını Demokrasiden Yana, Darbeye Karşı? konulu fotoğraf sergisi Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç´ın da iştirak ettiği törenle açıldı? Yeni Nesil Gazetecilik kursiyerlerinin sertifika aldığı törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç: ?15 Temmuz sürecinde de basın kuruluşlarımız en büyük duyarlılığı gösterdiler. Gece gündüz ülkesinin ve milletinin yanında yer alarak Kayseri´nin sesi oldular? ifadesini kullandı?

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti tarafından hazırlanan ?Kayseri Basını Demokrasiden Yana, Darbeye Karşı? konulu fotoğraf sergisi Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç´ın da iştirak ettiği törenle Büyükşehir Belediyesi sergi salonunda açıldı? Açılışa, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç´ın yanı sıra Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Yakup Karaca, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, bürokratları ve basın mensupları katıldı.

Açılışta konuşan Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, Anadolu basınının Milli Mücadele döneminde devletinin ve milletinin yanında yer aldığını ve bu manada Kayseri´nin önemli bir merkez olduğunu söyledi. Altınkaya, Kayseri basınının 15 Temmuz sürecinde de darbenin karşısında ve demokrasinin yanında yer aldığının altını çizdi?

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Yakup Karaca da önemli olanın milletimizin kaderinin belirlendiği durumlarda her şeyi bir kenara bırakarak kenetlenmek olduğunu kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da Kayseri´nin her zaman birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın sembolü olduğunu dile getirdi. Milli mücadele söz konusu olması halinde Kayserililerin hep beraber hareket ettiğini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, ?Farklılıklarımız bizim zenginliğimiz. Milli mücadele söz konusu olması halinde farklılıklarımızı bir kenara bırakarak birlikte hareket etmeyi biliriz. 15 Temmuz sürecinde de basın kuruluşlarımız en büyük duyarlılığı gösterdiler. Gece gündüz ülkesinin ve milletinin yanında yer alarak Kayseri´nin sesi oldular. Tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum? değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmaların ardından 15 Temmuz sonrası Kayseri´deki gazetelerin birinci sayfaları ve manşetleri ile fotoğrafların yer aldığı sergi katılımcılar tarafından gezildi. Sergi açılışının ardından Kayseri Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen ?Yeni Nesil Gazetecilik´ kursunu başarı ile tamamlanan kursiyerlere sertifikaları verildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç´ın da iştirak ettiği sertifika töreni ile 25 kursiyer gazeteciliğe ilk adımı attılar.



10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı