KAYSERİ, ETİMESGUT´U 3 GOLLE GEÇTİ

KAYSERİ, ETİMESGUT´U 3 GOLLE GEÇTİ

KAYSERİSPOR 3-0 ETİMESGUT BELEDİYE


Ziraat Türkiye Kupası G Grubu´nda Kayserispor, sahasında Etimesgut Belediyespor´u konuk etti. İlk yarısı 1-0 Kayserispor´un üstünlüğü ile tamamlanan mücadele sonunda, Kayserispor sahadan 3-0 galip ayrılmasını bildi.
Ziraat Türkiye Kupası G Grubu´nda mücadele eden Kayserispor, deplasmanda 5-2 yendiği rakibi Etimesgut Belediyespor´u bu kez sahasında konuk etti. Kadir Has Stadyumu´nda oynanan Kupa maçına az bir taraftar topluluğu gelirken ilk yarı sarı-kırmızılıların 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşma sonunda ise Kayserispor, sahasında Etimesgut Belediye karşısında 3 gol bularak sahadan 3-0 galip ayrılmasını bildi.
Karşılaşmaya Kayserispor´un vuruşu ile başlandı. İlk dakikalarda rakibine üstünlük sağlamak isteyen Kayserispor´da, 24. dakikada Ömer Bayram´ın sol kanatta ortasında topla buluşan Furkan´ın kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki vuruşunda Sercan topu kornere çeldi. 30. dakikada Ömer Bayram´ın kullandığı korner atışında topa yükselen Simic´in kafa vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu ve Kayserispor 1-0 öne geçen taraf oldu. 35. dakikada Zeki Yavru´nun verdiği aşırtma pasla topu önünde bulan Sinan Bakış´ın kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki vuruşunda top az farkla auta çıktı. Karşılaşmanın ilk devresi 1-0 Kayserispor´un üstünlüğü ile neticelendi.

/resimler/2016-1/12/1703083815352.jpg
İkinci devreye ise konuk ekip Etimesgut Belediyespor´un vuruşu ile başlandı. İlk yarıdan daha vasat bir performans sergileyen Kayserispor, 65.dakikaya kadar kontrollü bir oyun oynadı. 83. dakikada Biseswar ceza sahası içinde yerde kalınca hakem penaltı kararı verdi. Penaltı atışını kullanan Deniz topu filelere gönderdi ve skor 2-0´a yükseldi. 88. dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Lopes´in pasında Oğulcan topu baş filelere gönderdi ve Kayserispor sahadan 3-0 galip ayrılan taraf oldu.
Kayserispor´un G Grubu´nda aldığı sonuçlar şöyle;
TORKU KONYASPOR 1-0 KAYSERİSPOR
KAYSERİSPOR 1-0 İNEGÖLSPOR
ETİMESGUT BLD. 2-5 KAYSERİSPOR
KAYSERİSPOR 3-0 ETİMESGUT BLD.
(spor servisi)



Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı