KAYSERİ ERCİYESSPOR TAŞINDI

KAYSERİ ERCİYESSPOR TAŞINDI

KAYSERİSPOR TESİSLERİNDE İDMAN

PTT 1. Lig´de bu hafta sonu sahasında Alanyaspor´u konuk edecek olan Kayseri Erciyesspor, kar engeline takıldı ve antrenmanlarını Kayserispor Tesisleri´ne taşıdı. Alttan ısıtmalı saha için Kayserispor yönetimi ile görüşen Erciyessporlular, olumlu yanıt alarak ilk idmanlarını Karpuzatan´da gerçekleştirdiler.
Sezonun 20.haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında sahadan 2-0 mağlup ayrılan Kayseri Erciyesspor, 21.hafta karşılaşması olan Alanyaspor maçının hazırlıklarına Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´un tesislerinde yapılan idman ile başladı.
Kayseri´ye hafta sonu yağan yoğun kar nedeniyle Hürriyet Yeniköy´de bulunan tesislerin kar altında kalması ve zeminin futbolcular için tehlike arz etmesinden dolayı Kayserispor´a istekte bulunan Erciyesspor´a, Kayserispor´dan olumlu yanıt geldi ve takım haftanın ilk idmanı için Karpuzatan Tesisleri´nde çalışma yaptı.
Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, Kayserispor´a teşekkür ederek ?Şehrimizin Süper Lig temsilcisi olan Kayserispor yönetimine ve teknik heyetine, Erciyesspor´a çalışma alanı açtıkları için teşekkür ediyoruz. Her iki takımda bu şehrin takımıdır. Kayserispor tesisleri milli takımada ev sahipliği yapan ve her zamanda Milli takımı ağırlayacak ölçülere sahip bir tesistir. Hafta sonu oynayacağımız Alanyaspor maçının hazırlıklarının bir bölümünü Kayserispor Tesisleri´nde gerçekleştireceğiz. Alttan ısıtmalı sahada çalışmalarımızı yapacağız. Teknik heyetimizde futbolcu sağlığı açısından bu kararda hem fikir oldu. Hafta sonu yağan kar nedeniyle tesislerimizdeki temizleme ve düzeltme çalışmaları devam etmekte. En kısa sürede bu çalışmayı tamamlamak ve Kayserispor´a tesislerini bizimle paylaştıkları için teşekkür etmek istiyoruz? diye konuştu. (SPOR SERVİSİ)



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti