KAYSERİ EMNİYETİ´NDE DEPREM!

KAYSERİ EMNİYETİ´NDE DEPREM!

84 EMNİYET MENSUBU GÖREVDEN EL ÇEKTİRİLDİ?

15 Temmuz´daki darbe girişiminden sonra başlatılan operasyonlar çerçevesinde Kayseri Emniyet Müdürlüğü´nde 84 personel daha görevden alınırken, firarda olan Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ tutuklanarak cezaevine gönderildi?
Fetullahçı Terör Örgütü- Paralel Devlet Yapılanması´nın 15 Temmuz´da gerçekleştirmeye çalıştığı darbe girişiminden sonra başlatılan operasyonlar çerçevesinde Kayseri Emniyet Müdürlüğü´nde ikinci dalga olarak 84 personel daha görevden alındı.
Emniyet Müdürlüğü bünyesinde müdür, amir ve memur statüsünde görev yapan 84 personel Fetullahçı Terör Örgütü ile bağlantılı oldukları gerekçesi ile görevden el çektirildikleri öğrenildi?
Öte yandan Fetullahçı Terör Örgütü yapılanmasının gerçekleştirmeye çalıştığı darbe girişiminin ardından firar eden Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ´ın Kayseri Adliyesi´ne gelerek savcılığa teslim olduğu, Kaymakam Tikdağ, alınan ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi?
Hatırlanacağı üzere Hacılar Kaymakamı olarak görev yapan Yasin Tikdağ darbe kalkışmasının yaşandığı 15 Temmuz gecesi tüm yurtta okunan ezan ve selaların Hacılar ilçesinde okunmasını izin vermeyerek engellemiş ve darbe kalkışması başarısız olunca da firar etmişti? Aynı suçu işleyen Akkışla İlçesi Kaymakamı İbrahim Ethem Kazak´ın firari durumunun devam ettiği ve yakalanası için polisin çalışmalarını yoğunlaştırdığı gelen haberler arasında yer aldı?
HABER MERKEZİ?



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı