KAYSERİ ?ÇAYI DEMLEDİ´!

KAYSERİ ?ÇAYI DEMLEDİ´!

KAYSERİSPOR 2-1 Ç.RİZESPOR

Spor Toto Süper Ligin 5.hafta mücadelesinde Kayserispor sahasında konuk ettiği Çaykur Rizespor´u 2-1 yenerek 3 puanı almasını bildi.
Spor Toto Süper Ligin 5.hafta mücadelesinde Kayserispor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. İki ekip arasında oynanan son 10 müsabakada sarı-kırmızılıların rakibi karşısında galibiyetlerde 5-1 üstünlüğü bulunurken 4 mücadele ise eşitlikle sonuçlandı. Bu maçlarda Kayserispor´un kaydettiği 14 gole karşılık Çaykur Rizespor ise attığı 4 gol ile cevap verdi. Kayserispor oynan bu maçı da 2-1 kazanarak iki ekip arasındaki karşılaşmalarda galibiyet sayısını 6´ya çıkartmış oldu.
Müsabaka konuk ekip Çaykur Rizespor´un vuruşu ile başladı. 9.dakika da Kayserispor, Samba Sow ile öne geçti. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Alain Traore ortasını ön direğe doğru gönderdi. Gelen topa hareketlenen Samba Sow kafa vuruşunu yaptı ve top yerden sekerek filelerle buluşarak ilk gol geldi. 26.dakikada ceza sahası sağ çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Alain Traore ortasını sert bir şekilde uzak direğe doğru gönderdi ancak bu top kalenin sol tarafından dışarı gitti. Karşılaşmanın 34.dakikasında Kayserispor, Welliton Soares ile farkı ikiye çıkarttı. Hızlı gelişen atakta sağ kanatta topla birlikte hareketlenen Deniz Türüç ceza sahasına girer girmez yerden pasını altıpas çizgisinin önüne doğru gönderdi ve bu noktaya hareketlenen Welliton Soares yerden vuruşu ile topu filelere göndererek takımının ikinci golüne adını yazdırdı. Maçın 40.dakikasında sol kanatta topla buluşan Jakob Jantscher ortasını penaltı noktasının sağ tarafına doğru gönderdi. Bu noktada bulunan Emrah Başsan gelen topu yarım vole vuruşu ile tamamlamak istedi ancak top yerden sekerek kalenin sol tarafından dışarı çıktı ve ilk yarı Kayserispor´un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.
Müsabakanın ikinci yarısına ev sahibi Kayserispor´un vuruşu ile başlandı. 47.dakikada ceza yayının gerisinde topla buluşan Alain Traore bekletmeden çok sert vuruyor ancak top savunmadan geri geldi. 72.dakika da ceza yayı sol çaprazına sokulan Iyayi Atiemwen çok sert vurdu ancak Kayserispor kalecisi Muammer Yıldırım sağ köşeye uzanarak gole izin vermedi. Karşılaşmanın 86.dakikasında ceza sahasına havadan atılan uzun pası kontrol eden Leonard Kweuke dönerek vuruşunu yapmak istedi ancak bu topa Anıl Karaer eli ile müdahale edince hakem Özgür Yankaya penaltı noktasını gösterdi! Penaltı vuruşu için topun başına Rizespor´da Jakob Jantscher geldi. Penaltı vuruşunda Jakob Jantscher topu sol köşeden filelerle buluşturarak durum 2-1´e getirdi. Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca Kayserispor ligin 5.haftasında sahasında konuk ettiği Rizespor´u 2-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu. (SPOR SERVİSİ)



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti