KAYSERİ BÖLGESİ´NDEN ÜÇ HAKEM SEMİNERDE

KAYSERİ BÖLGESİ´NDEN ÜÇ HAKEM SEMİNERDE

3 HAKEMİMİZ PERFORMANSI İLE GÖZ DOLDURDU

İlimizde görev yapan üst klasman hakemlerimizden Abdülkadir Bitigen, Ulusal hakemlerden Emre Altun ve Nuri Karahançer ?2015?2016 Yaz Semineri´ne katıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından Limak Eurasia Luxury Hotel´de geçtiğimiz gün başlayan ?Yaz Semineri´ sona erdi.

İlimizde görev yapan üst klasman hakemlerimizden Abdülkadir Bitigen, Ulusal hakemlerimizden Emre Altun ve Nuri Karahançer ?2015?2016 Yaz Semineri´ne katıldı. Sona eren ?Yaz Semineri´ne giden 3 hakemimiz performanslarıyla göz doldurdular. Seminerin ikinci günü sabah seansında Üst Klasman Hakemleri´nin FIFA Fitness testi; İlave Yardımcı Hakemlerin, Saha Uygulamaları yapıldı. Öğleden sonra ise Üst Klasman Hakemler ve İlave Yardımcı Hakemler seçilmiş kliplerden oluşan önemli konuların analizini gerçekleştirirken, Üst Klasman Yardımcı Hakemler gruplar halinde UEFA U20 Sakatlık Önleme Testleri, Video Test ve Ofsayt Pozisyon Analizleri konulu çalışmalarda bulundular.
    Gün boyu gruplara ayrılan hakemler bu testler ve analizleri işledikten sonra Videotest Geribildirimi, Ofsayt Uygulamaları, Oyun Kuralları Değişiklikleri, MHK Talimatları konularını işledi ve seminerde üçüncü tamamlandı. Yaz Semineri´ne katılan hakemlerimize yeni sezonda başarı dileklerini belirten Kayseri TFFHGD Kayseri Şube Başkanı Fahri Aksoy, ?Seminere katılan Abdülkadir Bitigen, Emre Altun ve Nuri Karahançer kardeşlerime yeni sezonda başarılar diliyorum. Kayserimizi yeni sezonda Spor Toto Süper Lig ve PTT 1.Lig´de temsil edecekler. 3 kardeşime verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum? dedi.



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı