KAYSERİ BASKETBOL´A, BELLONA´DAN DESTEK

KAYSERİ BASKETBOL´A, BELLONA´DAN DESTEK

TEMSİLCİMİZ, SEZONA BELLONA KAYSERİ BASKETBOL İSMİYLE BAŞLAYACAK

Kayseri Basketbol ismiyle sezona başlayan Kadın Basketbol Süper Lig´i temsilcimiz, Bellona sponsorluğu ile yeni ismini aldı. Bellona böylelikle kulübe 3 yıllık sponsor oldu. Temsilcimiz sezona Bellona Kayseri Basketbol ismiyle başlayacak.

Kayseri Basketbol adını Bellona Kayseri Basketbol olarak değiştirdi ve Bellona ile 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Sponsorluk imza töreni Bellona mağazasında gerçekleştirildi. İmza törenine Bellona Kayseri Basketbol Başkanı Ömer Yağmur, Boydak Holding Ceo´su Alpaslan Baki Ertekin, Bellona Kayseri Basketbol Baş Antrenörü Ayhan Avcı, oyuncular ve davetliler katıldı.

İmza töreni öncesi konuşan Bellona Kayseri Basketbol Başkanı Ömer Yağmur, şöyle dedi: ?Öncelikli olarak bu sponsorluktan dolayı, Bellona Grubu´na teşekkür ederim. Bizlerde, elimizden geldiğince mücadele ederek, bu ismi yere düşürmeyeceğiz. Bu yıl transferi son 1 hafta 10 günde yaptık, ama yinede iyi transferler yaptık. İnşallah takımımız, ilk 4-5 takım arasında yer alacak. Kendilerine Kayseri basketbolu adına çok teşekkür ediyorum. Takımımız, 1984 yılında kurulmuştur. Kayseri´de basketbol adına her şeyi yaptık. Avrupa´da üç kez final oynadık. Türkiye kupasında final oynadık. Yaptıklarımız Kayseri basketboluna bir şeyler katmak içindi. Avrupa ve Türkiye´de seyirci rekoruna sahibiz. Bunları daha da yukarı çıkaracağız. Alt yapımızda birçok oyuncumuz var. A takımda da alt yapıdan oyuncularımız var. Buradan Boydak Grubu´na teşekkür ederim.?

Daha sonra Boydak Holding Ceo´su Alpaslan Baki Ertekin bir konuşma yaptı. Ertekin konuşmasında ise şunları kaydetti: ?Daha öncede takımımızın sponsorluğunu yapıyorduk. Geride kalan sezonda bir kopma olmuş, başkanımızla yeniden oturduk ve anlaşma sağladık. Boydak Holding´in olarak şehrin kültür, sanat ve spor hayatına katkı sağlama yükümlülüğü vardır. İstikbal ile Kayserispor´a sponsoruz. Bellona ile de bayan basketbolda sponsor olmak istedik. Markamız ile markalarının bir araya gelmelerini uygun gördüler. Basiretli bir tüccarın yapması gereken, kültür, sanat ve spor hayatına sahip çıkmaktır. Boydak Holding´in sponsorlukla ne iş var diyemeyiz. Bizlerin bu işlerle doğrudan alakamız vardır. Sahip çıkılması gereken tüm değerlere sahip çıkmak herkesin görevidir. Spor kulüplerine de sahip çıkmalıyız. Sponsor olduğumuz takımların gittikleri yerlere kadar yanlarında olacağız.?

Daha sonra oyuncularda Tuğba ve Gizem´de yapılan destekten dolayı memnun olduklarını belirttiler.

Konuşmaların ardından basın mensuplarının sorularına geçildi. Burada kulüple yapılan anlaşma gereği süre ve miktarıydı. Bu konuda da açıklama CEO Ertekin´den geldi ve Bellona olarak kulübe 3 yıl sponsor olacaklarını ve toplamda 3 Milyon 750 Bin TL ödeyeceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Kayseri Basketbol ile Bellona firmaları arasında sponsorluk sözleşmesi imzalandı. Sponsorluk imza töreni fotoğraf çekimi ile son buldu.

Haber: Mustafa GÜRBÜZ-Şevket Tekin



BAL'da haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Başkan Çolakbayrakdar: "Milli ve manevi değerlere bağlı sporcular yetiştiriyoruz"

Kayseri bölgesi Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonu oldu

Hasketbol SK ilk deplasmana 4 eksikle gidecek

Arif Kocaman'a 2 maç ceza

Alanyaspor - Kayserispor maçını Emre Kargın yönetecek

Kayseri 3 Bant Bilardo İl Birinciliği yapıldı

Kayseri Muaythai Aday Hakem Kursu tamamlandı

Avrupa üçüncüsü Kayserili sporcu Yunanistan yolcusu

Kılıçaslan Yıldızspor ligi 4. sırada tamamladı

Kayserili okçulardan iki madalya

Kayseri 2. Amatör Küme: Kayseri Ömürspor: 2- Yeni Mahallespor: 0

Okul sporlarında Kayseri rüzgarı

Kayseri 2. Amatör Küme A Grubu: Yavru Aslanspor: 8-Kayseri İdman Yurdu: 2

Kayseri 2. Amatör Küme C Grubu: Kafkasspor: 6- Fevzi Çakmakspor: 2

Kayseri 1. Amatör Küme Play-Out: Buğdaylıspor: 4-Sindelhöyükspor:2