KAYSERİ BASKETBOL, BODRUM´U RAHAT GEÇTİ

KAYSERİ BASKETBOL, BODRUM´U RAHAT GEÇTİ

BELLONA KAYSERİ BASKETBOL 81-56 KIRÇİÇEĞİ BODRUM

Kadınlar Basketbol Süper Ligi´nin 9.hafta mücadelesinde Bellona Kayseri Basketbol-Kırçiçeği Bodrum´u 81-56´lık skor ile mağlup etti. Öte yandan, karşılaşmanın ikinci çeyreğinde sakatlanan takım kaptanı Tuğba Oral Hastaneye kaldırıldı. Tecrübeli oyuncunun durumu MR çekildikten sonra belli olacak.

Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi´nde oynanan karşılaşmaya Bellona Kayseri Basketbol, Gamze Takmaz, Ezgi Manlacı, Tuğba Oral, Anderson ve Ivankovic ilk 5´i başladı.

Karşılaşmaya etkili başlayan temsilcimiz Bellona Kayseri Basketbol, ilk çeyrekten 29-14 önde ayrıldı. İkinci çeyrekte de etkisini sürdüren Kayseri Basketbol, devre arasına 50-23 önde girdi. İkinci yarıya etkisiz başlasa da Bellona Kayseri Basketbol, üçüncü çeyrekten 67-37 önde ayrıldı. Son çeyrekte de istediğini alan sarı-kırmızılılar, karşılaşmadan 81-56 galip ayrıldı.

Öte yandan karşılaşmanın ikinci çeyreğinde sakatlanan takım kaptanı Tuğba Oral´a ilk müdehale saha içerisinde yapılırken, ardından hastaneye kaldırıldı. Tecrübeli oyuncunun durumu hastanede çekilecek olan MR sonucu belli olacak.

Mücadelenin ardından kameralar karşısına geçen Baş Antrenör Ayhan Avcı, şöyle dedi: ?Kazanmamız gereken bir maçı kazandık. Birinci devreden çok memnunum ama ikinci devreden memnun değilim. İlk yarıda istediklerimizi sahaya yansıttık. Uzun oyuncularımızı çok iyi kullanıyoruz. Hafta başından itibaren takımın kimyası değişecek. Galibiyet büyütülecek bir durum değil. İkinci yarıda Bodrum´un üzerine çok gitmedik, ancak müdafayı iyi yapmalıydık. Genel olarak iyiyiz. Yeni transferimizin hazır gelmesi çok iyi. Ayrıca 2-3 pozisyonda oynayabilecek bir oyuncu geliyor. Sezon geç başlasak da her geçen gün daha iyi oluyoruz. Sonraki hafta oynayacağımız İzmit maçı çok önemli, kesinlikle kazanmalıyız.?



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev