KAYSERİ BAROSU´NDA

KAYSERİ BAROSU´NDA

TEK ADAYLI SEÇİM?

Mevcut Başkan Cavit Dursun dışında adayın çıkmadığı Kayseri Barosu´nda 16 yıl aradan sonra ilk kez tek adayla seçime gidildi? 14 Ekim Pazar gün sandık başına gidecek olan baro üyeleri genel kurul için Kadir Has Kongre Merkezi´nde bir araya geldiler?

Kayseri Barosu´nun seçimli Genel Kurulu Kadir Has Kongre Merkezi´nde gerçekleştirildi? Mevcut Başkan Cavit Dursun dışında adayın çıkmadığı Kayseri Barosu´nda 16 yıl aradan sonra ilk kez tek adayla seçime gidildi?

Başkan adayı mevcut başkan Cavit Dursun salonda çoğunluğun sağlanması ve Divan´ın oluşmasının ardından salonu dolduran üyelere seslendi? Görev süresi içerisinde yürütülen çalışmalarla ilgili olarak üyeleri bilgilendiren Başkan Dursun ?12 Ekim 2016 tarihinde mazbatasını alarak oturduğu başkanlık koltuğunda Güçlü Başkan, Güçlü Baro,Güçlü Avukat ve Bir Şey Değişecek Her şey Değişecek söylemleri ile hareket edip elimizden geldiğince üyelerimize faydalı olmaya çalıştık. Bu iki yıllık sürenin büyük çoğunluğu OHAL ve KHK ortamında geçti?Ülkemizin , yargının ve savunmanın içinden geçtiği süreçte hep doğruları söyledik. Savunmanın haklarını avukatlık mesleğini savunduk? değerlendirmesinde bulundu?

Mevcut Başkan Cavit Dursun sözlerinin sonunda ?Geçmişte yapılan hatalardan ders alarak, geleceğe yön vermek meslektaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmadan hukuk devleti ilkesi , hukukun üstünlüğü, yargının ve savunmanın bağımsızlığı çerçevesinde avukatlık mesleğinin itibarının artırılması temel görevimiz olacaktır? diye konuştu?

Kayseri Barosu´nun seçimli genel kurulu Pazar günü yapılacak oy verme işlemi ile noktalanacak?



Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”