KAYSERİ 44 STAND VE WORKSHOPLARLA

KAYSERİ 44 STAND VE WORKSHOPLARLA

ARAP TURİZİMCİLERE TANITILDI


Orhan Düzgün´ün katılımıyla önceki gün açılışı gerçekleştirilen 5. Metex Etkinliği´nin ilk gününde kurulan 44 standla Kayseri´nin tanıtımı yapılırken 17 ülkeden 72 turizm acentası ve tur operatörü Kayseri´deki meslektaşlarıyla Workshopta bir araya geldi.
Kayseri´nin Arap ve Kuzey Afrika coğrafyasına tanıtımı amacıyla düzenlenen 5. Metex Etkinliği yabancı konukların memnuniyeti ile devam ediyor. 17 ülkeden 72 turizm acentası ve tur operatörünün katıldığı etkinlik ile bir yandan Kayseri her yönüyle yabancı konuklara tanıtılırken diğer yandan Türk turizmciler ile yabancı meslektaşları Kayseri´yi içine alan yeni destinasyonlarla ilgili çalışmalar yürütüyor.
5. Metex Etkinliği´nin ilk gününde öğleden sonra gerçekleşen Workshop çalışmaları kapsamında kurulan 44 standla yerli turizm profesyonelleri ile buluşan yabancı turizm acentaları ve tur operatörleri, Kayseri ve bölgenin turizm potansiyelini tanıdı.
Birebir gerçekleşen görüşmelerde yabancı turizm acentalarının yoğun ilgi gösterdiğinin gözlemlendiği standlarda Kayseri´nin turizm potansiyelinin yanında sağlık turizmi, konaklama seçenekleri, Soğanlı bebeği, el sanatları, Kayseri Olgunlaştırma Enstitüsü tarafından yapılan el işleri gibi kültürel motifler de yabancı konuklara tanıtılıyor.
3 gün boyunca Kayseri´de çeşitli program ve gezilere katılacak 72 yabancı turizm acentası ve tur operatörü stand tanıtımlarının ardından Kazancılar Çarşısı ve Türkiye´nin en büyük ikinci kapalı çarşısı olan Kayseri Kapalı Çarşı´sını gezdi.
Ağırlıklı olarak, Arap ve Kuzey Afrika coğrafyasından Lübnan, Fas, Mısır, İran, Irak, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Tunus, Katar, Bahreyn, Cezayir, Ürdün, Kuveyt, Libya gibi ülkelerden gelen yabancı konuklar Kayseri Kapalı Çarşısı´nı ilgiyle ve merakla gezerken, bazı misafirlerin alış veriş yaptıkları gözlendi. Kayseri pastırmasının tadını ?eşsiz? olarak değerlendiren Yabancı konuklar, Türk misafirperverliğinden övgüyle söz ederken, ülkelerinde hazırladıkları turistik gezilerde, bundan böyle Kayseri´ye de yer vermeyi düşündüklerini ifade ettiler.



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı