KAYSER A.Ş. 2019 YILI MALİ GENEL KURULU’NU GERÇEKLEŞTİRDİ

KAYSER A.Ş. 2019 YILI MALİ GENEL KURULU’NU GERÇEKLEŞTİRDİ

BÜYÜKKILIÇ: GECE DEMEDEN GÜNDÜZ DEMEDEN FEDAKÂRCA GAYRET GÖSTERİYORUZ

Kayseri Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş. 2019 yılı Mali Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurulda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kayseri Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş Memduh Büyükkılıç; Kayseri’ye hizmet etmek adına gece-gündüz demeden fedakarca çalışıp gayret ettiklerinin altını çizerek, Kayseri’yi ve ülkemizi en iyi noktalara getirmek istediklerini kaydetti.

Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonunda düzenlenen Mali Genel Kurula Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kayseri Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş. Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Tahir Nursaçan ve üyeler katıldı.

Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Kayseri Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş Başkan Yardımcısı Yılmaz Büyüknalbant 2019 yılında yapılan hizmetler ve mali durum hakkında üyelere bilgiler verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kayseri Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş. Başkanı Memduh Büyükkılıç, ise yaptığı konuşmada Kayseri’ye hizmet etmek adına gece-gündüz demeden fedakarca çalışıp gayret ettiklerinin altını çizerek şunları kaydetti. “Kayseriliyim diyebilmek hepimiz için bir gurur kaynağıdır. Biz de bu anlayış içerisinde şehrimizi daha iyi noktalara taşımak için gece demeden gündüz demeden fedakârca gayret gösteriyoruz. Burada ben eleştiri diye nitelendirilen yaklaşımları dostça katkı olarak değerlendiriyorum. Hiçbir zaman art niyet olarak görmüyorum. Buradaki şirketimizin daha iyi yönetilmesi daha iyi noktalara taşınması Serbest Bölgemizin şehrimize ve ülkemize gerek katma değer açısından gerek de ithalat ve ihracat açısından önemli rakamlara ve verilere ulaşmasını sağlamak iyi niyetli sözler olarak algılamak istiyorum. Kayserimiz üç tane Organize Sanayisiyle, bir Serbest bölgesiyle, bir Tekno Parkıyla elbette ki kendine özgü yaklaşımıyla, üstelik teşvikler noktasında arzu ettiğimiz rakamlar ya da sınıflara Kayserimiz sahip olmasa da bütün bunlara rağmen gece gündüz demeden şehrimizi ve ülkemizi daha iyi noktalara getirmeye gayret ediyoruz. Biz Kayseri sevdalısıyız, şehrimizi seviyoruz. Sizlere hizmet etmenin de gururunu yaşıyoruz. “



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da