KAYMAKAM DURU’YA 'FAHRİ HEMŞEHRİLİK BERATI'

KAYMAKAM DURU’YA

"HEMŞEHRİLİĞİMİZ PERÇİNLEŞTİ"

Develi Belediye Meclisinin aldığı kararla 'Fahri Hemşehrilik Beratı' Kaymakam Murat Duru'ya Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Belediye Başkanı Mehmet Cabbar tarafından verildi.

Develi Kaymakamı Murat Duru, "Develi Belediye Meclisi'nin oybirliğiyle 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin (r) bendi uyarınca 06.01.2020 tarihli toplantının 01 sayılı kararıyla şahsım ve temsil ettiğim görevim adına oluşturdukları “Fahri Hemşehrililik Beratını” Develi Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar belediye meclis üyeleri adına taktim etmişlerdi. Bugün de zatıalileri Develili olan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Memduh Büyükkılıç bizleri ziyaretlerinde Fahri Hemşerilik Beratını bir kez de kendileri tarafıma vererek gönül ve kalpten olan hemşeriliğimiz resmî olarak da iyice perçinlenmiştir" dedi.

Kaymakam Duru, "Yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımızdan Fahri Hemşehrililik beratını alırken ziyadesiyle memnun oldum ve çok duygulandım. Zaten kendimi Develili ve Develi sevdalısı olarak kabul ediyordum" diyerek, "Fahri Hemşehrililik beratı ile resmileşmiş oldu. 22 yıllık meslek hayatımın en onur ve gurur verici nişanelerinden bir olan fahri hemşehrililik beratını Develi halkı adına bana vermeyi uygun bulan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Sayın Memduh Büyükkılıç’a Develi Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar’a ve 25 belediye meclisi üyelerimizin tamamına ayrı ayrı tekrar çok teşekkür ediyorum, Allah hepisinden razı olsun. Sağolsunlar var olsunlar. Develimizdeki 4,5 yıllık görev sürecimde olduğu gibi bundan sonra da Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Develi Belediye başkanımız ve belediye meclis üyelerimizle gecemizi gündüzümüze katıp Develimizin güzel insanlarına hizmet etmeye devam edeceğiz İnşallah.

Müslüman Necip Büyük Türk Milletinin hizmetkarı olduğum için Mevlama şükrediyorum.

Halka hizmet hakka hizmet şiarı ile milletimize hizmet yolunda dur durak bilmeden son nefesimize kadar çalışmayı ve mücadele etmeyi Rabbim bizlere nasip etsin İnşallah. Selam, sevgi, saygı ve dua ile" ifadesinde bulundu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"