KAYMAKAM TEMİZ VE BAŞKAN EKİCİ,

KAYMAKAM TEMİZ VE BAŞKAN EKİCİ,

HALKIN SORUNLARINI DİNLEDİ .

Hacılar´ da, ilçenin sorunlarını görüşmek ve vatandaşların şikâyet ve önerilerini dinlemek amacıyla Şubat ayı halk toplantısı gerçekleştirildi.
Kaymakam Mustafa Temiz Başkanlığında, Gürdoğanlar Ortaokulu Konferans Salonu´nda düzenlenen halk toplantısına, İlçe Jandarma Komutanı Muhittin Doğan, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Hacılar İlçe Emniyet Müdür Vekili Metin Karataşlı, ilçedeki kurum amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Kaymakam Mustafa Temiz, yapılan halk toplantısının sağlık, genel asayiş, eğitim, din hizmetleri, sosyal hizmetler konularında sorunların ve taleplerin tespit edilmesi için yapıldığını söyledi. Kaymakam Temiz, ?Sosyal yardımlar konusunda bizim ulaşamadığımız vatandaşlarımız var ise sizin bizlere bu konularda yardım etmenizi istiyorum. Vatandaşların talep ve sorunlarının yetkili kurumlara iletilerek çözülmesi için el birliği ile çalışacağız? şeklinde konuştu.
İlçede görev yapan muhtarlar ve vatandaşların talep istek ve şikâyetlerini dinleyen Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici de isteklere cevap verdi. Başkan Ekici, ?Hes Caddesi´ni biraz daha genişleterek ilkbaharla birlikte sıcak asfaltını yapacağız. Sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz artarak devam edecek. Vatandaşlarımızın bu programlara katılımını bekliyoruz. Ayrıca ilçemizde asfalt ve diğer çalışmalarımıza kış aylarının bitmesi ile birlikte başlayacağız." dedi.
İçişleri Bakanlığı´nın talimatı uyarınca vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla, her ay düzenli olarak gerçekleştirecek olan halk toplantısında kurum amirleri de gelen istek ve şikâyetleri değerlendirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor