KAYMAKAM ÇIĞ´DAN BAŞKAN ÖZTÜRK´E VEDA ZİYARETİ

KAYMAKAM ÇIĞ´DAN BAŞKAN ÖZTÜRK´E VEDA ZİYARETİ

Trabzon´unSürmene ilçesine tayini çıkan Yahyalı Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk´e veda ziyaretinde bulundu.

Trabzon´unSürmene ilçesine tayini çıkan Yahyalı Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk´e veda ziyaretinde bulundu. 

Yahyalı´nın çok daha iyi yerlere gelmeye layık bir ilçe olduğunu ifade eden Kaymakam Çığ, ?Yahyalı İlçesini gördüğüm için ve burada kaymakamlık yaptığım için son derece mutluyum. Bilinmesi gereken, gezilmesi gereken, insanlarının da tanınması gereken bir ilçe. Yaklaşık bir yıla yakın bir süre Yahyalı´da görev yaptım. Çok fazla uzun kalamasam da burada kaymakamlık yaptığım için kendimi şanslı hissediyorum. Görev süremizi güzel bir şekilde geçirdiğimizi düşünüyorum. Belediyemizin, belediye başkanımızın, kaymakamlığımıza ve bana çok destekleri oldu. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşaallah fahri bir Yahyalılı buradan ayrılacağız. Yahyalı´ nınhak ettiği tanıtımı, bizde elimizden geldiği kadarıyla Türkiye´nin her yerinde yapacağız. Yahyalı iyi yerlere gelmeye layık bir ilçemiz. Belediyemizin, Kaymakamlığımızın ve başta da Esat Başkanımızın ilçeyi hak ettiği yere getirme noktasında çok büyük gayretleri var. Ben kendisine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum? diye konuştu.

Yahyalı Kaymakamı Mehmet Alper Çığ´ a, Yahyalı´ da yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ?Bundan 9 ay önce, ilk kararname çıktığında hayırlı olsun diye kendisini aradığımı hatırlıyorum. Günler su gibi akıyor. 9 ay sonra da İç İşleri Bakanlığımızın tasarrufu, bizzat İç İşleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu Beyinde özel isteği üzerine Trabzon´umuzun güzel ilçesi Sürmene´ye gitmenize hüzünlenirken, bir taraftan da sayın bakanımızın isteği üzere oraya gitmenizin de gururunu yaşıyoruz.Görev süreniz içerisinde ilginizden alakanızdan dolayı, projelerimize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı size canı gönülden teşekkür ediyorum. Güle güle gidin. Sizleri daha güzel yerlerde görmeyi arzu ederiz. Sürmene´yi bundan sonra yakından takip edeceğiz. Oradaki güzel işleriniz bizi gururlandıracaktır. Gönülden bir Yahyalılı olduğunuza inanıyorum. Biz sizi tebrik ediyoruz. İlçemize ve bizlere hakkınızı helal edin? şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor