KAYİF 2015 İSİHDAM FUARI AÇILDI

KAYİF 2015 İSİHDAM FUARI AÇILDI

İŞSİZ - İŞ VERENİNİ, BU FUARDA BULUYOR

İş arayanlar için umut kapısı Kayif 2015 açıldı… İş-Kur il Müdürlüğü öncülüğünde bu yıl 5. düzenlenen Kayseri İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı KAYİF 2015, Dünya Ticaret Merkezinde açıldı. İş arayanlarla iş verenlerin bir araya geldiği fuar,  22 Mayıs'a kadar açık olacak.

İşverenler ile iş arayanları buluşturan ve kısa adı KAYİF olan Kayseri İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı Dünya Ticaret merkezinde 5. kez ziyaretçilere kapılarını açtı. Fuara iş ve staj imkanı arayan öğrencilerin ve vatandaşların ilgisi ise büyük oldu.

İş-Kur İl Müdürlüğü öncülüğünde Kayseri Valiliği, Erciyes Üniversitesi, Sanayi Odası, Ticaret Odası, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi, Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin destek ve katkıları ile bu yıl beşincisi hayat geçirilen  Kayseri İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı KAYİF 2015` Dünya Ticaret Merkezinde açıldı. Bu yıl 90 firmanın yer aldığı, iş ve staj başvurusu imkanıyla dev buluşma 20-22 Mayıs arası 09:00-17:00 saatlerinde ilimiz sakinlerine açık olacak.

Fuar hakkında haber ekibimize bilgiler veren Kayseri İŞKUR Şube Müdürü Cengiz Laçin, Kayseri İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı 5. kez gerçekleştirildiğine dikkat çekerek, Kayserimizde yaklaşık 90 tane firmamızı fuarımızda misafir ediyoruz. Firmalarımızın eleman ihtiyacını özellikle piyasada sıkça bahsedilen ara eleman ve nitelikli elemanını karşılamak için Kayseri'de önde olan firmaları davet ettik. Bu firmalar burada iş başvurusu, CV doldurma ve iş görüşmesi kapsamında katılımcılarla görüşmeler yaparak, Kayseri'nin istihdamına ciddi manada katkı yapacaklardır. Özellikle firmalarımız ve katılımcılar yeni düzenlemeye başladığımız ‘İşbaşı eğitim' programına bekliyoruz. Nisan ayında yapılan yeni düzenlemeyle günlük 36.50'liraya kursiyer ücretini vererek, kişilerin nitelikli olarak bizzat firmalarda işbaşında yetişmesini sağlıyoruz. Furamız 22 Mayıs Cuma Günü saat 17:00'ye kadar devam edecektir. Tüm Kayseri halkımızı buraya bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

22 Mayıs saat 17:00`ye kadar açık olacak fuarda, Kayseri Hava İkmal Bakım Merkez Komutanlığı'in yanı sıra ORAN, Kayserigaz gibi Kayseri'nin önde gelen firmaların stantlar açarak, kurumda çalışmak isteyenleri bilgilendirdi. Fuara ayrıca aralarında Boydak Holding`e bağlı şirketler, A101-BİM Marketleri, Yataş Mağazalarının da bulunduğu 90`na yakın firma katıldı.



Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti