KAYGRUP’A “BAŞ SAĞLIĞI” VE “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

KAYGRUP’A “BAŞ SAĞLIĞI” VE “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Çalış, Ratem Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Şerbetçioğlu ve Tv 1 Genel Yayın Yönetmeni Doğan Havur medya grubumuzu ziyaret ederek taziye ve hayırlı olsun temennilerini iletti.

Kay Grup Genel Yayın Yönetmeni Sami Dayangaç tarafından ağırlanan ziyaretçilerin ilki Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Çalış oldu. Rektör Çalış Veli Altınkaya’nın ölümün Kayseri kamuoyunda derin üzüntü yarattığını belirterek “Başımız Sağ olsun, acınızı yürekten paylaşıyorum.” İfadesini kullanıp “Sami Bey’e de üstlendiği zorlu görevde başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Ratem Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Şerbetçioğlu’da “Veli Altınkaya hepimiz için önemli bir meslek büyüğü idi. Ölümü hepimizi çok üzdü. Mekanı cennet olsun” deyip “Sami beyin de yayıncılıkta çıtayı çok daha üst noktalara taşıyacağından kuşkum yok. Hayırlı Olsun. Allah utandırmasın” temennisinde bulundu.

 

 

Kardeş medya kuruluşu Tv 1’in Genel Yayın Yönetmeni Doğan Havur ve Haber Müdürü İsmail Şahin’de Covid 19 belasının çok cana kıyıp, çok kıymetli insanları hayattan kopardığını vurgulayıp Veli Altınkaya’nın ölümünden duydukları üzüntüyü dile getirip başsağlığı dilediler ve Sami Dayangaç’a zorlu görevinde başarı temenni ettiler.
 


Kay Grup Genel Yayın Yönetmeni Sami Dayangaç’da “Ziyaretler acımızı hafifletip, azim ve gayretimizi güçlendirdi” ifadesini kullanıp konuklarına şükranlarını sundu.



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi