KAYAK SPORUNUN SORUNLARI TARTIŞILDI

KAYAK SPORUNUN SORUNLARI TARTIŞILDI

Uluslararası arenada kayakçı yetiştirilebilmesi için Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar´ında katıldığı Erciyes´te bir toplantı gerçekleştirildi.

   Geride kalan kayak sezonun değerlendirmesi ve yeni sezon öncesi kayaktaki sorunların tartışıldığı, Kayak Federasyonu Erol Yarar´ın da katıldığı toplantı Erciyes Kardanadam Tesisleri´nde yapıldı.
Toplantıya Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. Murat Cahid Cıngı, Kayak İl Temsilcisi Mahmut Yılmaz, Kayseri´deki kayak kulüplerinin yöneticileri ile antrenörler katıldı.
Toplantıda Kayak İl Temsilcisi Mahmut Yılmaz, sporcu yetişmesinde yaşanan zorluklara ilişkin bir sunum yaptı. "Kayak için imkanlarımız artıyor; ancak başarımız düşüyor" diyen Yılmaz, sporcu yetiştirilemediğini ve kulüplerin sayılarının hızla azaldığını belirtti.
Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. Murat Cahid Cıngı, sporcuların yetişmesinin tüm dünyada kulüpler üzerinden olduğuna dikkat çekti ve düzenlenen toplantının sporcu altyapısının gelişmesine katkıda bulunmasını temenni ettiğini dile getirdi.
TOPLANTIYA KAYAK FEDERASYONU BAŞKANI YARAR´DA KATILDI
Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar´da Avrupa´da kulüplerin nasıl sporcu yetiştirdiğine örnekler vererek bir konuşma yaptı. Yarar konuşmasında, ? Ben göreve geldiğim günden buyana kayakla ilgili yapılan çalışmaları inceliyorum. Amacımız ülkemizin daha iyi sporcular çıkartabilmesidir. Alt yapı konusunda federasyon olarak çalışma yapamasak da bu asıl kulüplerin işidir. Kulüpler alt yapılarına alacakları sporcuları yetiştirecekler ve bizlerde oradan Milli sporcu çıkartmaya çalışacağız. Ben bu konuda özelikle Dünya´da isim yapmış kulüpleri ve çalışmalarını da yakından inceledim? dedi.



TÜFAD 19 Mayıs Turnuvası coşku ile tamamlandı

‘Var’a Rağmen İstediğimizi Aldık

Gençlik ve spor bayramı satranç turnuvası sona erdi

Kayserispor genel kurula gidiyor

Okul sporları kayseri minikler satranç il birinciliği

Kayserispor konya maçına hazır

Hacılar erciyesspor avantajı koruyamadı

Spor a.ş. yaz spor okulları kayıtları başladı

Melikgazi’nin yıldızı feray’a milli davet

Konya maçı için geri sayım sürüyor

Süper lig’de 37.hafta hakemleri açıklandı

Gençlik haftası başladı

Kayseri-konya maçı biletleri satışa çıktı

Kayserispor’da tek hedef galibiyet

Kayserispor kritik virajda

Spor a.ş’den 19 mayıs’a özel