KAYAK FEDERASYONU BAŞKANI YARAR, KAYGRUP´A KONUŞTU

KAYAK FEDERASYONU BAŞKANI YARAR, KAYGRUP´A KONUŞTU

YARAR, ?KAYSERİ´Yİ ŞENLENDİRMEK İSTİYORUZ?

   Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Kayseri´deki kayak kulüplerinin başkanları, yöneticileri ve antrenörleri sohbet toplantısında bir araya geldi. Toplantı sonrası KayGrup Spor Müdürü Mustafa Gürbüz´e özel açıklamalarda bulundu. Başkan Yarar, ?Kayak´ta devrim yapmak için geldik? dedi.
Kayak Federasyonu Başkanı öncülüğünde, Kayseri´de faaliyet gösteren kayak kulüpleri Erciyes Kardanadam Tesisleri´nde bir araya geldi.
YARAR, ?KAYSERİ´Yİ ŞENLENDİRMEK İSTİYORUZ?
Kayak sporunun geleceği ve sorunlarının konuşulduğu toplantı sonrasında federasyon başkanı Erol Yarar, KayGrup Spor Müdürü Mustafa Gürbüz´e özel açıklamalar yaptı.
Kayseri´ye kayak sporu için güzel yatırımlar yapıldığını dile getiren Başkan Erol Yarar sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?Kayseri son zamanlarda, kayak sporuna en çok yatırım yapan çok güzide bir bölgemiz. Sadece yatırım yapmakla kalmıyorlar bunu en üst seviyede yapıyorlar. Uluslararası alanda göstermekten gurur duyduğumuz güzel bir beldemiz. Çok iyi bir yönetim sergiliyorlar. İnsana yatırım yapıyorlar. Kayak Federasyonu olarak amacımız, bu bölgeyi ulusal ve uluslararası yarışmalarla şenlendirmek. Kayseri´deki sporcu sayını arttırmak. Gençlerimizi dünyanın en güzel sporu ile birleştirmek istiyoruz.?
YARAR, ?KAYSERİ´YE DEVRİM YAPMAYA GELDİK?
Kayak Federasyonu´nda devrim yapacağız diyen Yarar şunları söyledi: ?Kayseri´de çok köklü kulüplerimiz var. Kulüpler olmadan sporu geliştirmemiz mümkün değildir. İlk, orta ve lise düzeyinde öğrencilerimizi bu spora başlatarak, kulüplerimiz ile birlikte Kayseri´de bu sporu kalkındırmamız gerekiyor. Buraya Kulüplerimin sıkıntılarını dinlemeye geldim. Sorunları çözebileceğimize inanıyoruz. Kayak´ta devrim yapmak için geldik. Bunu da kulüplerimiz ile başaracağız. ?
YARAR, ?2026 VE 2030 OLİMPİYATLARINA ADAY OLACAĞIZ?
Olimpiyatlar için ülkemizi hazır hale getireceğiz diye Yarar sözlerini şu şekilde sonlandırdı: ?Türkiye´de üç büyük merkez dediğimiz, Doğu, İç Anadolu ve Batı merkezi dediğimiz üç merkez var. Bursa, Kayseri ve Erzurum. Bunların çalışmalarını oluşturarak, 48 ilde 250 bin yatak oluşturarak Türkiye´yi, dünyanın en önemli kayak merkezi haline getirmek istiyoruz. 2026-2030 aday olarak Türkiye´yi, dünyaya duyurmak gibi ana hedefimiz var. Burada Kayseri´nin rolü çok büyük bence. Çok bilinçli ve tüccar bir şehrimiz. Burayı çok sporcu bir şehir haline getirirsek, Kayseri Dünya´da adını kayak yapan bir şehir olarak anılacaktır.?



Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı