KASKİSPOR`DA YENİ BAŞKAN ÖMER YAĞMUR!

KASKİSPOR`DA YENİ BAŞKAN ÖMER YAĞMUR!

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Lig`i temsilcimiz Kaskispor`da beklenen genel kurul yapıldı. Yapılan kurul sonrası yeni yönetim belirlenirken kulübün yeni başkanı daha önce de kulüpte başkanlık yapan Ömer Yağmur oldu.

Kayseri KASKİspor Kulübü`nün Olağanüstü Genel Kurul toplantısı dernek merkezi olan KASKİ Genel Kurul Toplantı Salonu`nda yapıldı. Divan Başkanlığı`nı Mesut Küçük`ün yaptığı genel kurulda Divan Başkan Vekili Ziya Kahraman, Divan Katipliği`ni de Adil Çakmak yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunmasının ardından başlayan toplantıda gündeme ilişkin konular görüşülüp karara bağlandı. Yapılan genel kurul sonrası kulüp başkanlığına Ömer Yağmur getirilirken yönetim kurulu listesi ise şu şekilde oluştu:

Yönetim Kurulu Asi Üyeler;

1-Ömer Yağmur

2-Osman Özdemir

3-Cafer Beydilli

4-Hüseyin Beyhan

5-Adil Çakmak

6-Mesut Küçük

7-Celal Turgut

8-Mehmet Erciyes

9-Ayşe Önder

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler;

1-Hayri Naziksoy

2-Mehmet Yıldız

3-Mücahit Soyak

4-Kadir Kahraman

5-Cemil Koç

Denetim Kurulu Asil Üyeler;

1-İ.Hakkı Tuna

2-Yavuz İlkaya

3-Ziya Kahraman

Denetim Kurulu Yedek Üyeler;

1-Mustafa Kayar

2-Özgür Özdemir

3-Recep Çulhaoğlu

YAĞMUR, “BAYRAM SONRASI SEZON AÇILIŞI VAR”

Genel Kurul sonrası açıklamalarda bulunan Kaskispor yeni Külüp Başkanı Ömer Yağmur, “Basketbol camiamıza ve ilimize hayırlı uğurlu olsun. Yabancısı olmadığımız bir spor dalı. Federasyonumuzdaki görevim sona ermişti. Kaskispor için göreve gelmem talep edildi. Bizde inşallah ilimiz basketbolunu bir adım daha nasıl ileriye götürürüz diye uğraşacağız. 12 tane sporcumuzdan milli takıma 2 sporcu verdik. Bunun sayısını çoğaltmak ve alt yapıya eğilmek ama tabi bunun yanında da önemli hedfeflerimiz var. Eurolig`de mücade edeceğiz. Rakiplerimiz ülkelerinin en güçlü takımları. Hem Avrupa`da hem ligde mücadele edeceğiz. İnşallah iyi sonuçlar alırız diye ümit ediyorum. Takım daha yeni oluşacak. Transfer olacak. Giden oyuncular oldu. Bundan sonra artık önümüze bakacağız. Hedef tabi ki var, hedefsiz olmaz. Ama açık konuşmak gerekirse şampiyonluk için konuşmak şuan için çok erken. Mevcut hocamız Ayhan Avcı ile yola devam ediyoruz. 1 yıl daha sözleşmemiz var. Hafta içinde hocamız ile bir araya geleceğiz ve transferlerle ilgili de konuşacağız. Milli takımdan dönen sporcular tatilde. Transfer çalışmlarımız olacak. Tahmini bir zaman olacak ancak bayramdan sonra sezon açılışımızı yaparız diye düşünüyorum” dedi.(spor servisi)



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti