KASKİSPOR SEZONU BİTİRMEK ÜZERE!

KASKİSPOR SEZONU BİTİRMEK ÜZERE!

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Lig temsilcimiz Kaskispor yarı final 3.maçı hazırlıklarını Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde tamamladı. Temsilcimizde hedef bu maçı alıp seride durumu 2-1’e getirmek.

Bu sezon hem ligde, hem Türkiye Kupası’nda hem de Avrupa’da başarıdan başarıya koşan temsilcimiz Kaskispor, Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi Play-Off yarı final 3.maçında karşılaşacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamladı.

 

AVCI “ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

 

İlk 2 maçı deplasmanda oynadıktan sonra ilimize dönen ve serinin kalan maçlarının oynanacağı Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde çalışmalarını tamamlayan temsilcimiz maçı kaybettiği takdirde sezonu tamamlama tehlikesi ile karşı karşıya kalacak. Galatasaray daha önce de mavi-beyazlı temsilcimiz Kaskispor’u Türkiye Kupası’ndan elemiş ve temsilcimiz Türkiye Kupası’na erken veda etmek zorunda kalmıştı.

 

Kaskispor Antrenörü Ayhan Avcı yapmış olduğu açıklamada, “Deplasmandan en az bir galibiyetle dönmek istiyorduk ama olmadı. Üstelik ikinci maçta büyük bir fark yedik. Bu oyuncularımın hem moralini bozdu hem de kendilerine güvenlerini kırdı. Serinin 3.maçı evimizde. Burada elimizden geleni yapacağız. Umarım bu maç serinin ve sezonun son maçı olmaz.” ifadelerine yer verdi. 

Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı