KASKİSPOR LİGDE KALDIĞI YERDEN!

KASKİSPOR LİGDE KALDIĞI YERDEN!

Kaskispor, Avrupa zaferi dönüşü çıktığı lig maçında Edremit Belediyesi’ni mağlup ederek yükselişini sürdürdü.

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi’nde mücadele eden Kaskispor, FIBA Kadınlar Eurocup’ta yaşadığı Kursk zaferinin ardından çıktığı lig maçında deplasmanda Edremit Belediyesi ile karşılaştı. Türk ağırlıklı oyuncularla mücadele eden potanın perileri bu zorlu mücadeleden de galibiyetle ayrıldı ve 3.sıradaki yerini sağlamlaştırdı.

 

EDREMİT BELEDİYE 70-74 KASKİSPOR!

 

Karşılaşmanın ilk periyodunda oldukça çekişme vardı. Pota altında etkili olmaya çalışan Kaskispor, ilk çeyreği 16-18 önde kapattı. 2.periyotta daha derli toplu bir görüntü sergileyen Kaskispor, Yasemin’in sayılarıyla farkı açmaya başladı. Devre 37-43 mavi-beyazlı temsilcimizin üstünlüğüyle sonuçlandı. 3.çeyrek yine oldukça çekişmeye sahne oldu. Kaskispor tecrübesiyle ayakta kalırken, ev sahibi Edremit Belediyesi de dış atışlarla maça ortak olmaya çalıştı. Maçın son çeyreğine 54-57 önde giren Kaskispor, oyunun son anlarını istediği gibi oynadı ve karşılaşmadan 70-74 galip ayrıldı.

 

Kaskispor bu sonuçla 3.sıradaki yerini sağlamlaştırırken, 2.sıradaki Galatasaray’ı takibini de sürdürmüş oldu. Hem Avrupa’da hem de Türkiye de yoluna doludizgin devam eden potanın perilerinde Türk oyuncular Pınar Demirok, Yasemin Begüm Dalgalar ve Ayşegül Günay’ın performansı ise ilerisi için oldukça umut verdi. (Haber: Taşkın SARIKAYA)

 



Milli okçu fatma maraşlı milli takımda

Erva spor ilk 4’te

Boa morte gollerine devam ediyor

Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür

Kayserispor 1 sıra geriledi

Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı