KASKİSPOR KAZANMASINI BİLİYOR!

KASKİSPOR KAZANMASINI BİLİYOR!

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Samsun Basketbol Kulübü, ligin 6. haftasında kendi evinde karşılaştığı temsilcimiz Kayseri Kaski'ye 86-73 mağlup olurken maç sonrasında konuşan Antrenör Ayhan Avcı “Puan almamız gerek bir maçtı ve

Mavi-beyazlı temsilcimiz Kayseri Kaskispor zorlu rakibi Samsun Basketbol’u deplasman da 13 sayı farkla geçmesini bildi ve yoluna emin adımlar ile devam ediyor.

 

AVCI ”SAMSUN BİZİM İÇİN ZOR BİR DEPLASMANDI”

 

Maçın ardından basın mensuplarının karşısına geçen Kaskispor’un başarılı Antrenörü Ayhan Avcı ”Samsun bizim için çok zor bir deplasmandı. Samsun takımı gayet dirençli bir takım. Biz daha geniş rotasyonda olduğumuz için bugün kazandık. Maçın genelinde çok iyi oynadığımızı söyleyemem ama bizim için ihtiyacımız olan zamanları iyi oynuyoruz. Son dönemde zaten bu şekilde kazanıyoruz. Kazanmamız gereken yerde iyi oynadık ama buda toplasanız ancak 10 dakika eder. Ama geneline baktığımızda takımımdan bugün memnun değilim. 2 günde bir maç yapıyoruz ve hep zirvede olmak istiyoruz. Buda bizim için en önemli puan maçıydı. Samsun takımı farkı açmamıza rağmen hiç oyundan düşmedi. Burası her takım için zor deplasman olacaktır" şeklinde konuştu. Kaskispor’un oyuncusu Esra Ural "Bizim için önemli deplasmandı. Çünkü ilk 3'e oynuyoruz ve hiçbir yara almadan ilerlememiz gerekiyor. Samsun Basket çok iyi bir performans gösterdi. Geriye düşmelerine rağmen farkı kapatmayı bildiler" ifadelerini kullandı.

 

ARTUN “KAYSERİ EKİBİ’NİN ÇOK GÜÇLÜ OLDUĞUNU BİLİYORDUK”

 

Samsun Basketbol Kulübü Antrenörü Kaan Artun, "Bu hafta Kayseri maçına hazırlanırken Kayseri takımının ligde tek mağlubiyeti olduğunu ve güçlü bir ekip olduğunu biliyorduk. Biz bu doğrultuda hazırlıklarımızı sürdürdük. İlk yarı istediğimiz basketbolu oynayabildiğimiz için 1 farkla devreyi kapattık. 3.periyottan sonra istemediğimiz şekilde müdafaada açıklar verdik. Yaptığımız bu hatalar Kayseri Kaski’nin farkı açmasına sebep oldu. Daha sonra her ne kadar oyuna girmeye çalışsak da başarılı olamadık” dedi. Oyuncu Melike Bakırcıoğlu, "Kayseri Kaski takımının çok iyi bir takım olduğunu biliyorduk. Bizim için çok zor geçti. İlk devreyi çok iyi oynadık ve 3. periyoda kötü başladığımız için maçı daha sonra toparlayamadık” dedi. (iha)

 



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı