KASKİSPOR FARKLI MAĞLUP OLDU!

KASKİSPOR FARKLI MAĞLUP OLDU!

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi temsilcimiz Kayseri Kaskispor Eurocup F Grubu’nda 5.maçında deplasmanda Olimpia ile karşı karşıya geldi. Maçın başından itibaren iyi bir performans sergileyemeyen Kaskispor salondan 95-67 mağlup ayrıldı.

Mavi-beyazlı temsilcimiz Kaskispor Eurocup F Grubu’nda ilk 16 takım arasında kalmayı garantiledikten sonra deplasmanda Olimpia karşısına as oyuncularını dinlendirerek çıktı. Gruplardan çıkmayı garantilediği için, baştan sona rahat bir oyun sergileyen Kaskispor, Beyaz Rusya temsilcisi Olimpia Grodno’ya 95-67 skor ile mağlup oldu.

 

OLIMPIA 95-67 KASKİSPOR

 

Eurocup F Grubu’nda gösterdiği üstün performans ile ilk 16 takım arasında kalmaya hak kazanan temsilcimiz Kaskispor as oyuncularını dinlendiren, genç ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkan Kaskispor Olimpia karşısında ilk periyodu 21-17’lik skor ile geride kapadı. 2.periyoda da hızlı başlayan taraf Beyaz Rusya temsilcisiydi. Maç sonuna kadar çok yüksek başarılı atış ortalaması ile oynayan Olimpia takımı özellikle 3 sayılık isabetli atışlar ile farkı açmasını bildi ve 2.periyodu da 47-30’luk skor ile önde kapadı. Maçın 3.periyodunun ilk 5 dakikasında sayı bulamayan Kaskispor bu periyodu da 68-50’lik skor ile geride kapadı. Maçın son periyodunda da bariz Olimpia üstünlüğü vardı. Sayı bulmakta çok zorlanan temsilcimiz Kaskispor son periyotta da sahada pek bir varlık gösteremedi ve maçı 95-67 skor ile kaybetmesine rağmen Eurocup’ta yoluna devam ediyor.

 



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak