KASKİ’DEN PINARBAŞI’YA 7 MİLYONLUK ALTYAPI YATIRIMI

KASKİ’DEN PINARBAŞI’YA 7 MİLYONLUK ALTYAPI YATIRIMI

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 2021 yılında Pınarbaşı ilçesinde 7 milyon 310 Bin TL altyapı yatırımı gerçekleştirdi.

KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından merkez ve ilçelerde içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı imalatı ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Tüm imkânları kullanarak ihtiyaca uygun, çözüm odaklı projeleri sırasıyla uygulamaya koyan KASKİ, sorunsuz altyapı hedefine emin adımlarla ilerliyor. Bu kapsamda 2021 yılında Pınarbaşı İlçesi’nde mevcut altyapıyı iyileştirme çalışmaları başarılı bir şekilde tamamlanarak ilçe halkının hizmetine sunuldu. KASKİ yatırımlarından her yıl ilçelere ayrılan projelerden nasibini alan Pınarbaşı ilçesi, böylelikle bu yıl da yatırımlardan payına düşeni aldı.  KASKİ tarafından ilçeye içme suyu ve kanalizasyon hattı imalatı ile Arıtma Tesisi bakım onarım faaliyetleri kapsamında toplam uzunluğu 22 bin 905 metre olan 7 milyon 310 bin 792 TL değerinde altyapı yatırımı kazandırıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, halk sağlığı ve çevrenin korunması açısından son derece önemli bir faaliyet olan su ve kanalizasyon altyapı hizmetlerini eksiksiz olarak yerine getirmek için gayret gösterdiklerini kaydetti. 

Tüm yerleşim yerlerinin aynı kalitede hizmet alması için gerekli çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü belirten Başkan Büyükkılıç sözlerini şöyle noktaladı  “Uygulamaya konulan projelerin hizmet ve kalitesinden ödün vermeden, sürdürülebilir kalkınma ilkesi çerçevesinde çevremizi daha yaşanılabilir hale getirmeye çalışıyoruz. Her şey vatandaşlarımıza daha rahat, yaşanabilir bir ortam oluşturmak için yapılıyor. Bu anlamda tüm birimlerimiz üzerlerine düşenin daha fazlasını yapma gayreti ile çalışıyor. İhtiyaca ve bütçemize uygun projelerimiz devam edecek. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Yapılan yatırımların Pınarbaşı halkımıza hayırlı olmasını temenni ederim.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi