KASKİ YARI FİNALDE!

KASKİ YARI FİNALDE!

KASKİ YARI FİNALDE!

 

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Lig Play-Off çeyrek final serisinde temsilcimiz Kaskispor sahasında Samsun Basketbol’u farklı geçti ve adını yarı finale yazdırdı. Temsilcimiz yarı finalde Galatasaray ile oynayacak.

 

KASKİ 85-61 SAMSUN BASKETBOL

 

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Lig Play-Off çeyrek final mücadelesinin son maçında sahasında Samsun Basketbol’u ağırlayan temsilcimiz Kaskispor seride durumu 2-1’e getirdi ve yarı finalde Galatasaray’ın rakibi oldu. Mücadeleye iyi başlayan ve üst üste bulduğu sayılarla farkı açan temsilcimiz pota altındaki etkili savunmasıyla rakibine fazla sayı şansı vermedi. İlk periyot temsilcimizin 27-13 üstünlüğüyle sonuçlanırken ikinci periyotta da etkili oyununu sürdüren temsilcimiz soyunma odasına 45-33 üstün gitti. Üçüncü ve son çeyrekte de üstünlüğü elden bırakmayan potanın perileri salondan 85-61 galip ayrılarak seride 2-1 öne geçerek adını yarı finale yazdırdı.

 

AVCI “GALATASARAY’I ELEMEK İSTİYORUZ”

 

Maçın ardından konuşan Kaskispor Antrenörü Ayhan Avcı, “İyi oynadık. Hiç oynamamış genç oyuncularımıza şans verdik. Yarı finalde Galatasaray ile üst üste dışarıda 2 maç oynayacağız. Oradan en az 1 maç alıp seriyi evimize taşımak ve evimizde turu geçmek istiyoruz.” şeklinde konuştu. Kaskisporlu oyuncular Tuğçe Canbaz ve Sandford da iyi bir sonuçla yarı finale kaldıklarını ve Galatasaray’ı da geçmek istediklerini söylediler.

 

Temsilcimiz 4-6 Nisan’da İstanbul’da 9-11 Nisanda Kadir Has’ta, Galatasaray ile yarı finalde finale çıkma mücadelesi verecek. Öte yandan Galatasaray, temsilcimizin bu sene yenemediği tek takım olarak göze çarpıyor. (spor servisi)

 



Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var