KASKİ TUR İÇİN İDDİALI!

KASKİ TUR İÇİN İDDİALI!

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi temsilcimiz Kaskispor, FIBA Eurocup çeyrek final rövanş mücadelesi öncesi hazırlıklarını tamamlayan takım kafilesi Fransa’ya gitmek üzere yola çıktı.

Bu sezon hem ligde hem de Avrupa’da oldukça başarılı bir görüntü çizen mavi-beyazlı temsilcimiz Kaskispor FIBA Eurocup çeyrek final rövanş mücadelesinde Fransız ekibi Hainaut Basket ile deplasmanda karşılaşacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Hafta sonu oynanan lig mücadelesinde Beşiktaş’a boyun eğen ve uzun bir aradan sonra yenilen temsilcimiz bu maçı unutup Avrupa mücadelesine konsantre olmuş durumda.

 

AVCI “TURU GEÇMEK İSTİYORUZ”

 

Mavi-beyazlıların Antrenörü Ayhan Avcı yaptığı açıklamada “İlk maçta aldığımız 9 sayılık farka güvenmememiz gerekiyor. İlk maçta ne kadar zorlandığımızı herkes gördü. Deplasmanda buna birde seyirci faktörü eklenince işimiz gerçekten çık zor olacak. Ama biz turu geçeceğimize sonsuz inanıyoruz. Oyuncularım ve ben Fransa’dan tur ile dönmek için elimizden geleni yapacağız.” şeklinde konuştu.

 

Kaskispor ile Hainaut Basket takımları FIBA Eurocup çeyrek final rövanş mücadelesinde yarın Fransa’da karşı karşıya gelecekler. (spor servisi)

 



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu