KASKİ LİGDE RAHATLADI!

KASKİ LİGDE RAHATLADI!

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi temsilcimiz Kaskispor sezonun 14.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği İstanbul Üniversitesi’ni 64-54 yendi.

Kaskispor, Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde İstanbul Üniversitesi’ni konuk etti. Ligde ilk 3 iddiasını sürdürmek için maça galibiyet parolası ile çıkan Kaskispor’da Koç Ayhan Avcı hafta içi Eurocup çeyrek final maçında forma giyen yabancı oyuncularını dinlendirmeyi amaçladı.

Maça iyi başlayan taraf temsilcimiz Kaskispor oldu. Türk ağrılıklı bir kadro ile sahaya çıkan Kaskispor ilk periyodu 13-12’lik skor ile önde kapattı. İkinci periyot oldukça çekişmeye sahne oldu. Her iki takım oyuncuları da hızlı hücumlar gerçekleştirerek sayılar buldu. Ayşegül Günay ve Nıke Anosike’nin etkili performansı ile Kaskispor maçın ilk yarısını 33-29’luk skor ile önde kapattı.

KASKİSPOR 64-54 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

3.periyotta da güzel oyununu sürdüren potanın perileri çeyrek sonuna doğru farkı açmaya başladı ve karşılaşmanın son periyoduna temsilcimiz 53-40 önde girdi. Rölantide bir son çeyrek oynayan Kaskispor, salondan 64-54 galip ayrılarak Tarsus’un kaybettiği haftada, 3.sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Kaskispor’da Pınar Demirok ve Asjha Jones’ın ayrı ayrı 10 sayı üretmesi galibiyette önemli bir etken olurken, konuk İstanbul Üniversitesi’nde Irina Osipova’nın 13 sayı 11 ribauntluk performansı mağlubiyeti engellemeye yeterli olmadı.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kaskispor’un deneyimli Koçu Ayhan Avcı, “İstanbul Üniversitesi tehlikeli bir takım. Bu ligde herkes birbirini yenebilir. Bugün Beşiktaş’ın Tarsus’u yenmesiyle artık Galatasaray’la daha rahat bir şekilde 2.lik mücadelesi vereceğiz. Oyuncularımı kutluyorum.”açıklamasında bulundu. Kaskisporlu oyuncular Esra Ural ve Nicky Anosike de kazandıkları için mutlu olduklarını ve büyük moral kazandıklarını ifade ettiler. (spor servisi)



Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var