KASKİ EĞİTİMLE GÜÇLENİYOR

KASKİ EĞİTİMLE GÜÇLENİYOR

KASKİ Genel Müdürlüğü'nde Deney ve Kalibrasyon Laboratuarlarının Yeterliliği konusunda eğitim çalışması düzenlendi. 2 gün süren eğitime 18 personel katıldı.

Eğitimin TRK-TÜRKKAL Kalibrasyon İç ve Dış Ticaret Eğitim Merkezi'nden konusunda deneyimli 2 eğitmen tarafından verildiğini açıklayan KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, “Eğitimle, laboratuvarımızın mevcut yönetim sisteminin sürekli iyileştirilmesine katkı sağlamayı ve personelimizi kalite sistemleri hakkında bilinçlendirmeyi amaçlıyoruz. Eğitim neticesinde; numune alma aşamasından raporlama aşamasına kadar geçen laboratuvar faaliyetlerini gerçekleştiren personelin, görevlerini TÜRKAK Akreditasayon yapısına ve TS EN ISO IEC/ 17025:2010 standardına uygun olarak gerçekleştirmelerinin sağlanmasını hedefliyoruz,” diye konuştu.

Batukan, teknolojiyi ve yenilikleri yerinde takip ettiklerini, bilgi birikimini kurumlarına yansıttıklarını ifade etti. Kayseri halkına temiz ve kaliteli su sağlamayı kendisine ilke edindiklerini açıklayan Batukan, KASKİ Çevre Analizleri Laboratuarının su ve atıksu konusunda Kayseri'de en kapsamlı laboratuar olduğunu söyledi. Laboratuarda 100'e yakın parametrenin analizi yapabildiklerini belirten Batukan, “Gelen talepler doğrultusunda ihtiyaçları karşılamak için 13 Mayıs 2011 tarihinde akredite kapsamını genişleterek parametre sayısını 30'a çıkarttık. Laboratuvarımız çevre mevzuatı kapsamında su, atıksu analizleri konusunda numune alımında dahil olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığından ' Çevre Analizleri Yeterlilik Belgesi' almaya layık görülmüştür.” dedi.



İhalelerde 50 milyon 905 bin TL gelir elde etti

Çim alanını 1 günde biçebilen aracı temizlik filosuna kattı

Şeffaf Oda'da 120. buluşma

Esnaf odalarından Özdoğan'a hayırlı olsun ziyareti

"Tarımda iyi bir noktaya geldik"

Çölyaklılara 7 yılda 6 bin 134 çölyak paketi dağıttı

“Milli takıma en fazla sporcu gönderen kulübüz”

Kayseri Model Fabrika genç mühendislere eğitim verecek

Başkan Büyükkılıç; kuraya hak kazananların tamamına arılı kovan verdi

KAYMEK'in "tatil şenliği" rüzgarı Pınarbaşı'nda devam etti

Talas Meclisinde 18 madde görüşüldü

Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı