KASIMPAŞA HAZIRLIĞI BAŞLADI!

KASIMPAŞA HAZIRLIĞI BAŞLADI!

Bank Asya 1. Ligi 15.haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Kayseri Erciyesspor’da maç hazırlıkları kulüp tesislerinde başladı. Teknik Direktör Fikret Yılmaz nezaretinde gerçekleştirilen haftanın ilk idmanında futbolcuların moralli oldukları göz

Sezonun 15.haftasında Kasımpaşaspor ile karşılaşacak olan Kayseri Erciyesspor’da haftanın ilk idmanı Hürriyet Yeniköy’de bulunan kulüp tesislerinde gerçekleştirildi. Antrenman öncesi takım üyeleri ile kısa bir toplantı düzenleyen Teknik Direktör Fikret Yılmaz, “Elazığspor karşılaşması geride kaldı. Artık önümüzde Kasımpaşa maçı var” dedi.

 

Kasımpaşa karşısında taktiksel anlamda değişiklikler gerçekleştirileceğini belirten Teknik Direktör Yılmaz, “Gol yollarında sıkıntı yaşamama adına takım içinde bazı düzenlemeler yapacağız ve taktiksel anlamda bazı çalışmalarda bulunacağız. Devre arasına sayılı haftalar kaldı. Kasımpaşa maçını kayıpsız atlatıp son karşılaşmalarımıza moralli hazırlanacağız” açıklamasında bulundu.

 

ERCİYES’TE MORALLER YERİNDE!

 

Takımda morallerin yerinde olduğunu belirten Yılmaz, sezonun uzun bir maraton olduğunu yenileyerek “Her zaman söylediğim gibi istikrar yakalayan ve bu istikrarı koruyabilen takımlar ayakta kalır. Bizde istikrar sahibiyiz ve bu istikrarımızı sürdürmek istiyoruz. Şuan ligde sadece 2 mağlubiyetimiz var. Taraftarımızın ve Kayseri’nin de desteği ile sezon sonuna kadar zirve ekipleri arasındaki yerimizi koruyarak hedefimize ulaşmak istiyoruz. Kasımpaşa maçı öncesi takımda önemli bir eksik yada sakatlık durumu bulunmamakta. Tüm dikkatimiz ile bu maça hazırlanıyoruz” şeklinde konuştu. (SPOR SERVİSİ)

 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’