KASIMPAŞA MESAİSİ SÜRÜYOR

KASIMPAŞA MESAİSİ SÜRÜYOR

KAFKAS, ?KASIMPAŞA MAÇINDA, GOL SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ?

   Kayserispor, Spor Toto Süper Lig´in 12.haftasında sahasında Kasımpaşa´yı konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Kayserispor´da, Kasımpaşa mesaisi tam gaz devam ediyor. Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü.
İlk bölümü ısınma ve koordinasyon hareketleri ile tamamlanan antrenmanın ikinci bölümünde ise futbolcular pas ve şut çalışması yaptı.
  Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Tolunay Kafkas şunları söyledi: ?Üç haftada 5 puan topladık. Ancak bu yeterli değil. Yükselişimizi sürdürmemiz gerekiyor. Milli maç arasından sonra kendi sahamızda Kasımpaşa´yı konuk edeceğiz. Güçlü bir rakip. İşimiz kolay olmayacak. Ama hak ettiğimiz yere gelebilmek için biz her maçımıza üç puan için çıkıyoruz. Kasımpaşa maçı da bunlardan biri. Kendi sahamızda bundan sonraki haftalarda puan kaybına tahammülümüz yok. Son vuruşlarda sıkıntı yaşıyoruz. Bu sorunu aşmak için çalışmalar yapıyoruz. Ancak bir türlü başarılı olamıyoruz. Taraftarımızın da desteği ile bu sorunu kendi evimizde oynayacağımız Kasımpaşa maçında çözeceğiz ve kendi sahamızda ilk galibiyetimizi alacağız.?
Kayserispor-Kasımpaşa maçı, 21 Kasım Cumartesi günü Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak. Zorlu doksan dakika saat 19.00´da başlayacak.



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı