Kartal Avcısı Yarı Finalde

Kartal Avcısı Yarı Finalde

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Yukatel Kayserispor, Beşiktaş’a konuk oldu. Mücadeleyi 2-1 kazanan Yukatel Kayserispor, kupada yarı finale yükselerek Trabzonspor’un rakibi oldu.

Vodafone Park’ta oynanan karşılaşmada, Umut Meler, Emre Eyisoy ve Çağlar Uyarcan hakem üçlüsü görev yaptı.

6. dakikada Lionel Carole’un sol kanattan ortasında ceza yayında göğsüyle topu alan Mario Gavranovic’in Montero’yu geçip penaltı noktasına yakın bir noktadan vuruşunda meşin yuvarlak Ersin’in solundan ağlara attı ve Kayserispor 1-0 öne geçti. 43. dakikada Beşiktaş Valentin Rosier’in golü ile skoru 1-1 yaptı. İlk yarıda karşılıklı ataklar olsa da taraflar devre arasına 1-1’lik eşitlikle soyunma odasına girdi.

İkinci yarıya daha etkili başlayan ekip Beşiktaş oldu. Atakları gerçekleştiren Beşiktaş olsa da 65.dakikada Kayserispor Cardoso ile skoru 2-1 yaptı. 80.dakikada hakem Halil Umut Meler, Beşiktaş’ta Welliton kırmızı kart gösterdi, VAR’ın uyarısı üzerine pozisyonu izleyen Meler,  kırmızı kartı iptal etti. Maçının sonuna 8 dakikalık uzatma süresi eklendi. 90+3.dakikada Beşiktaş’ta Rosier, kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Çeyrek final maçında başka gol sesi çıkmadı ve Yukatel Kayserispor, karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla Kayserispor, Türkiye Kupası’nda adını yarı finale yazdırdı. Sarı-kırmızılı ekibin yarı finaldeki rakibi ise ilk yarı finalist Trabzonspor oldu. Yarı final ilk maçları 19-21 Nisan, ikinci maçları ise 10-12 Mayıs tarihinde oynanacak.



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’