KARNE SEVİNCİ

KARNE SEVİNCİ

Yurt genelinde okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde okuyan yaklaşık 18 milyon öğrenci 2018-2019 Eğitim Öğretim yılını noktalayarak karne aldılar?

Karne heyecanının her şeyin önüne geçtiği bu güzel günde ilimizde de 305 bin öğrenci ve aileleri karne heyecanı yaşarken Talas ilçesinde bulunan Yüksek Mimar Selçuk Karakimseli İlkokulunda gerçekleştirilen törene iştirak ederek karne sevincine ortak olan Vali Şehmus Günaydın yaptığı değerlendirmede ?Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Onların en iyi şekilde eğitilmesi ve geleceğe hazırlanması ülkemiz için çok büyük anlam ifade etmektedir? ifadesini kullandı.

Yurt genelinde okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde okuyan yaklaşık 18 milyon öğrenci 2018-2019 Eğitim Öğretim yılını noktalayarak karne aldılar. 305 bin minik ve genç yüreğin karne heyecanı yaşadığı ilimizde Talas ilçesinde bulunan Yüksek Mimar Selçuk Karakimseli İlkokulunda düzenlenen karne törenine Vali Şehmus Günaydın, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci karne sevincine ortak olup öğrencileri ve öğretmenleri yaklaşık üç ay sürecek olan yaz tatiline uğurladılar.

Yüksek Mimar Selçuk Karakimseli İlkokuluna gelişte okul yöneticileri, öğretmenler ve minik yürekler tarafından karşılanan Vali Günaydın ve beraberindekiler, öğrencilere karnelerini verip hediyeler takdim ederek sevindirdiler?

Öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Günaydın ve İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekici geleceğin büyüklerine tavsiyelerde bulunmayı da ihmal etmediler?

Öğrencilerle sohbet eden Vali Günaydın, medya mensuplarına yaptığı değerlendirmede ?2018-2019 eğitim ve öğretim yılını tamamladık. Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Onların en iyi şekilde eğitilmesi ve geleceğe hazırlanması ülkemiz için çok büyük anlam ifade etmektedir. İlimiz genelinde 305 bin çocuğumuz bugün karne sevinci yaşıyor. Bu çok ciddi bir rakam. 20 bin öğretmenimiz bu çocuklarımızın yetişmesi için büyük bir gayret gösteriyor. Öğretmenlerimiz arasında hiçbir fark görmüyoruz. Bütün öğretmenlerimiz bizim için çok değerlidir, bütün okullarımız bizim için çok kıymetlidir. Okullarımızdaki eğitimin kalitesini artırmamız gerekiyorsa bunu bütün okullarımızda yapmamız gerekiyor." ifadesini kullandı?

HABER: CEYHUN ÜSTEN



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da