KARAYALÇIN, BAHÇECİOĞLUNUN AİLESİ'NE TAZİYEYE GELDİ.

KARAYALÇIN, BAHÇECİOĞLUNUN AİLESİ'NE TAZİYEYE GELDİ.

Geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Büyükşehir Belediyesi eski Başkanlarından Niyazi Bahçecioğlu’nun ailesine taziye ziyaretinde bulunmak üzere ilimize gelen Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis üyesi Murat Karayalçın Parti il binasında med

Geçen hafta hayatını kaybeden Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Niyazi Bahçecioğlu'nun ailesine taziye ziyaretinde bulunmak üzere Kayseri'ye gelen CHP Parti Meclisi üyesi Murat Karayalçın, il binasında basın toplantısı düzenledi. CHP'nin 3 temel ideoloji ve inanca sahip bir parti olduğunu ifade eden Karayalçın, "Bunlardan biri Atatürk ilke ve devrimleri, ikincisi sosyal demokrasi ve üçüncüsü ise Anadolu ve Trakya'nın kültürel birikimidir. İşte biz bunların üçüyüz" diye konuştu.
Konuşmasında Kayserililer'e başsağlığı dileklerini de ileten Karayalçın, Bahçecioğlu ile 1989 yılında seçilen belediye başkanları arasında yer aldığını hatırlatarak, şunları söyledi:  "Ben ondan çok şey öğrendim. Bu kültürümüz gereği ölünün arkasından iyi konuşmaktan öte içten bir değerlendirmedir. Türkiye'nin kentleri hiçbir parti ayrımı yapmaksızın kendi insanlarına sahip çıktıkça değerlenecektir. Vefanın olmadığı yerde fiziki gelişme ne olursa olsun kentleşme tamamlanamamıştır. Türkiye'ye mal olmuş bir değerin cenazesine Kayseri yönetenlerin sahip çıkmamasından üzüntü duyuyorum ama Kayserliler sahip çıktı. Başkalarından da vefa beklemiyoruz."
Basın toplantısında yöneltilen soruları da yanıtlayan Karayalçın, PKK tarafından serbest bırakılan kamu görevlileri ile ilgili yöneltilen soruya verdiği cevapta kamu görevlilerinin serbest bırakılma talebinin hükümet tarafından değil Abdullah Öcalan ve BDP milletvekillerinin talebi ile gerçekleştiğini öne sürdü.  Karayalçın, "Ben Başbakan yardımcısı aynı zamanda Dışişleri Bakanlığı görevlilerinde bulundum. Şimdiye kadar böyle birşey görmedim. Bu durumu tutanaklardan öğreniyoruz. Asıl bu konuda düşündüren gelişme bu. Oysa devlet tek tek vatandaşlarının peşine düşer" diye konuştu.


“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı