KARAMERCAN OKULU OTOPARK OLACAK

KARAMERCAN OKULU OTOPARK OLACAK

MELIKGAZI Belediye Başkanı Memduh Bü¬yükkılıç, Cami kebir Ma¬hallesinde bulunan Hacı Ali Karamercan İlköğre¬tim Okulu konusunda yapacakları çalışmayı il kez Kaytv ekranlarında açıkladı.

Okulda taşıma­lı olarak 150 tane öğren­cinin okuduğunu dile ge­tiren Büyükkılıç, bölge­deki esnafların ve trafik yoğunluğundan dolayı okulu kaldırarak, sade­ce otopark yapacakları­nı dile getirdi. Eski Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata ile birlikte bir pro­tokol yaptıklarını hatır­latan Büyükkılıç, “oku­lun arsasının tapusu ha­len bize ait. Biz okulun yerine Selçuklu Mahalle­sinde yeni bir okul yapa­cağız. Adını yine hayır­severimiz Karamercan’ın ismini vereceğiz” diye konuştu.

 

Konunun Kasım Ayı Meclisinde görüştükleri­ni ve anıtlar kurulunda gerekli izinleri aldıktan sonra şartları iyileştire­ceklerini belirten Büyük­kılıç, “Ticari hiçbir kay­gımız olmayacak. Sadece esnaflarımızın ve vatan­daşlarımızın faydalana­cağı otopark yapacağız. Otoparkın yanına üstüne hiçbir şekilde dükkan yapılmayacak” şeklinde konuştu. Başkan Büyük­kılıç, Kayseri’de özellikle otopark kültürünün tam anlamıyla oturamadığı­nı, yapılan tüm katlı oto­parkların boş yolların ise dolu olduğunu belir­terek,” vatandaşlarımız milyar liralık araç satın alıyorlar ama 5 lira verip otoparka girmiyorlar. Bu konuda vatandaşlarımız da bizlere yardımcı ol­sunlar” dedi.



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi