KARAMAN´LA YOLA DEVAM

KARAMAN´LA YOLA DEVAM

Pazartesi günü herhangi bir tazminat talebi olmadan takımdan ayrılabileceğini açıklayan Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman için yönetim kararını verdi. Tecrübeli hoca, yönetimin kararına uydu ve takımda kaldı.

Süper Lig´de 6 hafta geride kalırken İstikbal Mobilya Kayserispor, topladığı 3 puanla ligin dibine demir attı. Konya mağlubiyetinin ardından ilimize dönen sarı-kırmızılı ekipte, Teknik Direktör Hikmet Karaman, takımı bırakma kararını yönetime bildirdi.

Yönetimi kurulu, Karaman´ın kararını değerlendirmek üzere toplandı. Toplantı sonunda Karaman ile yola devam kararı verildi. Durum Karaman´a da bildirildi ve Karaman takımda kaldı. Yönetim kurulu toplantısına ilişkin Kayserispor resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada şöyle denildi: ?Teknik direktörümüz Hikmet Karaman, saha sonuçlarının beklenen seviyede gerçekleşmemesi üzerine bugün yönetim kurulumuzla yaptığı görüşmede Kayserispor´un faydasına olacaksa herhangi bir tazminat talebi olmaksızın görevi bırakabileceğini, bu konuda kulüp başkanımızın vereceği karara saygılı olacağını ifade etmiştir.Kulüp başkanımız,yönetim kurulu ve diğer ilgililerle seri görüşmeler yapmış ve bu aşamada hocamızın görevden ayrılmasının uygun olmayacağı kanaati oluşmuştur.Verilen karar teknik direktörümüzle paylaşılmış,kendiside buna saygı duyarak görevinde kalmıştır.Yönetim kurulumuz;İstenmeyen skorlara etki eden bir çok faktör varken,hemen en kolayı olan ?Hoca değişikliği? alışkanlığına itibar etmemiş olup, yapılacak istişareler sonucu Kayserispor için en doğru kararı verecektir.?

HABER: MURAT TURP



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak