KARAMAN’DAN TRANSFER VURGUSU

KARAMAN’DAN TRANSFER VURGUSU

“DEVRE ARASI KARNEMİZE BAKIP TRANSFER YAPACAĞIZ”

Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, devre arası transfer çalışmalarına, ilişkin açıklamalarda bulundu. Karaman, “Devre arası karnemize bakıp transfer yapacağız” dedi.

Yukatel Kayserispor, bir yandan ligde mücadele ederken bir yandan da takımı yapılandırıyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman ve ekibi, sezonun ikinci yarısı için transfer politikasını belirlemek için yoğun mesai harcıyor.

Takım içerisindeki çalışmaları ve ligdeki konumlarına ilişkin ulusal medyaya açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hikmet Karaman, “Devre arası karnemize bakıp transfer yapacağız” dedi. Karaman, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Futboldan anlamayan kişilerle doğru tespit ve transfer yapılmaz. Bu takımın eksikleri nedir? Bu takım hangi transferlerle gücüne güç katar? Devre arası transferleri çok zor olur. Mesela Konyaspor takımı, geçen seneki kadrosunu korudu. Üstüne transferlerle İlhan Palut hoca çok iyi işler yapıyor. Karagümrük takımı, geçen seneki kadrosunun üzerine oyuncu ilave ederek devam ediyor. Kayserispor'un iki senedir transferde gel-gitlerine bakın; bu sezonun başında 15 futbolcu gitmiş. Hikmet Karaman gelmiş, 21 yabancı oyuncu var. 6 futbolcuyu da gönderirken bu kulüp çok sıkıntılar yaşamış. Kaç yabancıyla çıkacağın belli. 21 yabancı getirilir mi? Dolayısıyla planlama, proje son derece önemli. Burada sadece teknik direktör veya ekibinin değil, kulübün kendi profesyonellerinin de vizyonları, deneyimleri önemli. Elimdeki kadro benim savaşçılarım, devre arasına kadar savaşıp en iyisini yapmaya çalışacağız. Ondan sonra karnemize bakacağız ve transferde ona göre hareket edeceğiz.”

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’