Karaman’dan rakip analizi

Karaman’dan rakip analizi

“Giresunspor çok ciddi bir rakip”

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor, 26.hafta karşılaşmasında Giresunspor’u konuk edecek. Karşılaşmaya ilişkin açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hikmet Karaman, “Giresunspor çok ciddi bir rakip” dedi.

Süper Lig’de 26.hafta, Cuma günü oynanacak olan Konyaspor-Kasımpaşa ve Rizespor-Başakşehir karşılaşmaları ile başlayacak. 26.hafta mücadelesinde Yukatel Kayserispor ise Giresunspor’u konuk edecek.

Hafta başından bu yana Giresunspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Yukatel Kayserispor, hazırlıklarına Perşembe günü yaptığı antrenman ile devam etti. Teknik Direktör Hikmet Karaman gözetiminde yapılan antrenmanda taktik ağırlık çalışma yapıldı.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman şöyle dedi: “Çok önemli 2 maçı atlattık. Giresunspor çok ciddi bir rakip. Deplasmanda güçlü takımlara karşı oynadığı maçlar var ve rakibimizin ne kadar dişli olduğunu biliyoruz. Ligdeki konumu belli ve işi ciddiye alıyoruz. Taraftarımız çok güzel organizasyon yapmış. 38 plaka çok müthiş bir motivasyon. Bununla birlikte teknik heyet ve oyuncu grubu olarak inanılmaz derecede fiziksel anlamda, oyun disiplini anlamında hazırlanıyoruz. Önemli olan 3 puan almak.”

Haber: Mustafa Gürbüz



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’