KARAMAN’DAN BİRLİK ÇAĞRISI

KARAMAN’DAN BİRLİK ÇAĞRISI

“TÜM ŞEHRİ KAYSERİSPOR BAYRAĞI ALTINDA TOPLAMALIYIZ”

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor’un AS Başkanı Ali Çamlı ve Teknik Direktör Hikmet Karaman, basın mensuplarıyla buluştu. Burada konuşan Hikmet Karaman, birlik çağrısında bulundu. Karaman, “Tüm şehri Kayserispor bayrağı altında toplamalıyız” dedi.

Süper Lig’e milli maçlar nedeniyle ara verildi. Ara nedeniyle Yukatel Kayserisporlu oyunculara Perşembe gününe kadar izin verilmişti. İzin sona erdi ve sarı-kırmızılı oyuncular kulüp tesislerinde toplandı.

İlk antrenman öncesi ise Kulüp AS Başkanı Ali Çamlı ve Teknik Direktör Hikmet Karaman, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Burada açıklamalarda bulunan Çamlı, şöyle dedi: “Hepimizin ortak bir derdi var, Kayseri ve Kayserispor’dur. Hepimiz bu değerler için çaba sarf ediyoruz. Bu kulüp için yapılması gereken ne varsa, bütün fedakarlığı yaparak çalışıyorum. Bu işi bizden daha iyi yapacağına inanan, paraları toplayıp bu masaya koyacak varsa, sizlerin önünde söylüyorum, yemin ediyorum buradan kalkmadan yönetimi bırakırız. Bizde Kayserispor, hastalık olmuş. Bıraksak da bırakmasak da bize dert. Kayserispor’da görev almak görev işidir.”

Tüm şehre çağrıda bulunan ve şehrin Kayserispor bayrağı altında toplanmasını isteyen Teknik Direktör Hikmet Karaman ise şunları kaydetti: “Biz, bir futbol takımıyız ve birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Bizleri eleştirin ama bir bayrak altında toplanalım. Doğru eleştiriye her zaman açığım. Diyeceklerimizi söyleyelim ama herkesin Kayserispor bayrağı altında toplanması gerekiyor. Herkesi iyi tanıyorum. Kalan maçları en iyi şekilde değerlendirip, tehlike bölgesine girmeden ilk yarıyı tamamlayalım.”

Haber: Mustafa Gürbüz-Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’