KARAMAN VE EKİBİ, ÖZLENEN KAYSERİSPOR İÇİN ÇALIŞIYOR

KARAMAN VE EKİBİ, ÖZLENEN KAYSERİSPOR İÇİN ÇALIŞIYOR

KARAMAN, “HERKESİN TAKDİR ETTİĞİ KAYSERİSPOR ORTAYA ÇIKACAK”

Süper Lig'in 4. haftasında evinde oynayacakları Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdüren Yukatel Kayserispor'da Teknik Direktör Hikmet Karaman, eksik taraflarını düzelttikten sonra herkesin takdir ettiği Kayserispor’un ortaya çıkacağını açıkladı.

Süper Lig2de Kasımpaşa’yı ağırlayacak olan Kayserispor'da bu maçın hazırlıkları devam ediyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde Kulüp tesislerinde toplanan futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından düz koşuyla çalışmalarına devam etti.

Antrenmanı takip eden basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hikmet Karaman, farklı pozisyonlarda oynayabilecek oyuncu grubu çıkarmaları gerektiğini ifade ederek, şöyle dedi: “Çalışmak zorundayız. Daha doğrusu gelişmek zorundayız, bazı şeyleri otomatik hale getirmek zorundayız. Onun için çok çalışmak gerekiyor. Thiam, milli takıma çağırılmasına rağmen burada kaldı, teşekkür ediyoruz. Gavranovic'te üzüntülüyüz. O da çok üzgün, moral ve motivasyona ihtiyacı var. İnşallah kısa sürede aramıza tekrar katılır. Diğer kalan arkadaşlarımızla çalışmalarımızı geliştirip, farklı pozisyonlarda 2-3 ayrı pozisyonlarda oynayacak oyuncu grubu çıkarmamız gerekiyor. Bu bizim açımızdan çok önemli.”

Zorlu Başakşehir deplasmanında 3 puanla döndükleri için oyuncularını tebrik eden Karaman, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “Zor bir deplasmanda, iki maç üst üste kaybeden Başakşehir'i yendik. Oyuncularımız, oyunun son dakikasına kadar disiplinli oynadılar. Belki ikinci, üçüncü golü bulmamız gereken aksiyonların daha fazla olması gerekir. Bunun bilincindeyiz, çalışmalarımızı yapacağız. İnanıyorum eksik tarafımızı doldurduktan sonra herkesin takdirle karşıladığı bir Kayserispor ortaya çıkacak.”

Haber: Şevket Tekin



Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var