Karaman, Milli ara sonrasını işaret etti

Karaman, Milli ara sonrasını işaret etti

“Bertolacci’nin katkı yapacağını gördük”

Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda Kasımpaşa’ya 3-1 yenilen Yukatel Kayserispor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman, puan kaybını unutarak milli arayı iyi, değerlendirerek galibiyet serilerinin devam edeceğini söyledi. 

Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda Kasımpaşa’ya 3-1 yenilerek haftayı puansız kapatan Yukatel Kayserispor’da moraller bozuk. Müsabaka sonrasında yapılan açıklamalarda takımın saha içindeki hataları dillendirilirken bu konuda çarpıcı açıklama Teknik Direktör Hikmet Karaman’dan geldi.

Karaman çıkardıkları golü yediklerini belirterek şöyle konuştu: “Karşılaşmanın daha başında rakibin ataklarını kırarak ileride çok iyi pozisyonlar oluşturduk ve iyi kombinasyon ile golü bulduk. Sonrasında ise bazen şanssız gol yiyebiliyorsunuz ama öyle bir pozisyon ki çıkarabileceğimiz topu gol olarak aldık. 1-1’den sonra da yediğimiz 2. gol olabilir. İçeri 2-1 ile girdik. İkinci yarının başında 2 net pozisyonumuz var. Maç 2-2'ye gelmesi gerekirken Mustafa’nın burnunun kırılması büyük şanssızlık. 10 kişiyken 3. golü yedik. Gol atmamız gerekirken 10 kişi kalıyoruz ve 3-1 oluyor ondan sonra arkada boşluklar veriyorsunuz. Buna rağmen 4-5 tane pozisyonda vuruşları iyi yapabilsek golü bulabilirdik. Kasımpaşa’nın rakipten kaptığı toplarla çok hızlı hücuma geçtiğini biliyoruz. Hızlı bir takım. Büyük hatalar yaptık, hatalar sonucu istemediğimiz goller yedik. Bertolacci’nin katkı yapacağını gördük. Tam hazır olduğunda bize çok iyi katkı yapacak. Milli takım arasını iyi değerlendirip galibiyet serisine devam edeceğiz.”

Haber: Mustafa Gürbüz



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak